ΣΥΡΙΖΑ: Ο ανίκανος Μητσοτάκης αμήχανος παρατηρητής μιας κοινωνίας σε απόγνωση

ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τα νέα μέτρα επιδημιολογικού ελέγχου. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για αποτυχία στον χειρισμό της πανδημίας και για λήψη «ανούσιων μέτρων».

«Η κυβέρνηση συνεχίζει στο δρόμο της αποτυχίας και πια έχει χάσει κάθε έλεγχο. Μήνες τώρα ζητάμε να λάβουν ουσιαστικά μέτρα περιορισμού της πανδημίας.

Ζητήσαμε και ζητάμε μαζικά δωρεάν τεστ, μέτρα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα Μέσα Μεταφοράς, εκτεταμένους ελέγχους στους εργασιακούς χώρους όπου συγκεντρώνονται μεγάλος αριθμός πολιτών. Δεν το έκαναν.

Ζητήσαμε και ζητάμε το απαραίτητο άνοιγμα των σχολείων να γίνει αυτή τη φορά με λιγότερα παιδιά στις τάξεις και συνεχείς ελέγχους σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για να μην γίνουν οι σχολικές μονάδες εστίες μετάδοσης. Δεν το έκαναν.

Το τρίτο κύμα είναι προ των πυλών και ο κ. Μητσοτάκης μετά το αποτυχημένο άνοιξε-κλείσε της αγοράς εξελίσσεται σε αμήχανο παρατηρητή μιας κοινωνίας σε απόγνωση. Πληρώσαμε τις αντιφάσεις τους.

Να μην πληρώσουμε άλλο την ανικανότητα τους», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.