ΣΥΡΙΖΑ: Να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία για τις διαγραφές ζητά από τον Σ.Κασσελάκη η «Ομπρέλα»

Αίτημα για άμεση συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία απέστειλε σήμερα (25/10) στην Κουμουνδούρου η εσωκομματική τάση «Ομπρέλα», με αφορμή την παραπομπή προς διαγραφή των τριών στελεχών της – του Πάνου Σκουρλέτη, του Νίκου Φίλη και του Δημήτρη Βίτσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Σκουρλέτης και Φίλης είναι μέλη της Γραμματείας, ενώ ο Βίτσας είναι εκλεγμένος στην Κεντρική Επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Ομπρέλα» ζητά να συγκληθεί σε άμεσο χρόνο το κομματικό όργανο, απευθύνοντας το σχετικό αίτημα συνοδεία των υπογραφών των 9 μελών της, που μετέχουν στην Πολιτική Γραμματεία.

Παρότι χθες (24/10) υπήρξε προσπάθεια, κατά πληροφορίες, να συγκροτηθεί κοινό μέτωπο και με άλλα μέλη του οργάνου που έχουν προβληματιστεί από τις εξελίξεις, ωστόσο,

κάτι τέτοιο δεν ευοδώθηκε, με τις υπογραφές υπέρ της συνεδρίασης του καθοδηγητικού οργάνου να φτάνουν αισίως τις 12, αφού ανάλογο αίτημα κατέθεσαν δημόσια χθες και οι:

Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης και Νάσος Ηλιόπουλος. Όπως είναι γνωστό, στην Πολιτική Γραμματεία συμμετέχουν 41 στελέχη υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.