ΣΥΡΙΖΑ: Η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του κόμματος – Βίντεο, φωτό

Πρώτη στην μάχη για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία μπαίνει και επισήμως σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία πριν λίγο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της.

Από το περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών λίγο μετά τις 12:30 ανέφερε «σας κάλεσα σήμερα εδώ για να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ», ανακοινώνοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο την υποψηφιότητά της για την διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.

«Οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά και με υπομονή. Η υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά μόνο το κόμμα.

Αφορά την Ελλάδα, την κοινωνία, την αριστερά, τα κινήματα της νέας εποχής.

Στόχος μας είναι το κοινωνικό ζήτημα να βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων στην Ευρώπη», είπε αρχικά στο μήνυμά της η Έφη Αχτσιόγλου.

Όσον αφορά στην κατεύθυνση του κόμματος η ίδια σημείωσε: «Οι αντίπαλοί μας κατασκευάζουν το δίλημμα ”προς την αριστερά ή προς το κέντρο;”.

Για εμάς δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα. Είμαστε με τους πολλούς, είμαστε με το δίκαιο. Θέλουμε να είμαστε η δύναμη της δυναμικής αντιπολίτευσης ώστε να γίνουμε αύριο η ρεαλιστική διακυβέρνηση υπέρ των πολλών».

Δείτε όσα είπε η Έφη Αχτσιόγλου με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της:

 

Δείτε εικόνες από τις ανακοινώσεις της Έφης Αχτσιόγλου:

axtsioglou-w-6
axtsioglou-w-5
axtsioglou-w-4
axtsioglou-w-3