Συναυλία του Νίκου Κουρκούλη στην Καβάλα μετατράπηκε σε ρινγκ

Άσχημη εξέλιξη είχε συναυλία του Νίκου Κουρκούλη πριν από μερικά 24ωρα στην Καβάλα θυμίζοντας τα όσα είχαν συμβεί σε συναυλία του Βασίλη Καρρά στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή στη συναυλία του Νίκου Κουρκούλη για τον χορό της ομάδας Κεραυνού Ελευθερών στην Καβάλα στην οποία έδωσαν το «παρών» περίπου 1.500 θεατές.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα αφορμή για τον καβγά αποτέλεσε η απόφαση ενός Βούλγαρου, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, να ανέβει στη σκηνή για να χορέψει. Τα τραπέζια και οι καρέκλες, όμως, που βρίσκονταν μπροστά του φαίνεται ότι εμπόδιζαν την πρόσβασή του στην πίστα με αποτέλεσμα ο ίδιος να αρχίσει να χτυπάει έναν άλλο θαμώνα.

Αυτό που δεν ήξερε ο Βούλγαρος ήταν ότι ο νεαρός τον οποίο φέρεται να χτύπησε ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών. Κατά τις πληροφορίες ο νεαρός γρονθοκόπησε τον Βούλγαρο με αποτέλεσμα η παρέα του να αντιδράσει και ο καβγάς να γενικευτεί.

Όταν ο Νίκος Κουρκούλης είδε τι συνέβαινε διέκοψε τη συναυλία με υπαλλήλους του δήμου Παγγαίου να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα όπως και τελικά συνέβη λίγη ώρα αργότερα.