Συναγερμός στην Νέα Ιωνία: Ομάδα 20 εξωσχολικών ξυλοκόπησαν 14χρονο μαθητή

Νέα επίθεση ομάδας εξωσχολικών σε βάρος μαθητή Γυμνασίου σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Ιωνία, τον οποίο ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν. Από το επεισόδιο δεν γλίτωσε και ένας ακόμη ανήλικος, ο οποίος κατέληξε να παρασυρθεί από διερχόμενο  αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι στην περιοχή της Αττικής, την ώρα που οι ανήλικοι σχόλαγαν από το μάθημα και οι περίπου 20 νεαροί  περίμεναν τα θύματά τους έξω από το σχολείο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του σχολείου, περίπου 20 εξωσχολικοί  συγκεντρώθηκαν έξω από την εκπαιδευτική μονάδα και επιτέθηκαν σε έναν μαθητή Γυμνασίου, τον οποίο κατάφεραν να τραυματίσουν στο άνω χείλος.

Εξαιτίας της επίθεσης, λίγο έλειψε να τραυματιστεί σοβαρά -σε τροχαίο αυτή τη φορά- και ένας μαθητής Λυκείου στην προσπάθειά του να γλιτώσει από τη φασαρία.  Προσπαθώντας να τρέξει για να απομακρυνεί από το σχολείο, διέσχισε το δρόμο χωρίς να ελέγξει αν περνά κάποιο όχημα. Τότε ήταν που τον χτύπησε διερχόμενο  αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει καθώς δεν είχε ταχύτητα.

Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία και ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 14χρονο τραυματία που ξυλοκοπήθηκε από τους εξωσχολικούς, οι οποίοι όμως πρόλαβαν να εξαφανιστούν.