Σύμη: Χαμό έκαναν Μυκονιάτες επιχειρηματίες σε μεγάλο γλέντι

Απίστευτες εικόνες από τη Σύμη. Παρέα επιχειρηματιών από τη Μύκονο διασκέδασε μέχρι τελικής πτώσης σε γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού. Έσπασαν χιλιάδες πιάτα, διέλυσαν τραπέζια και καρέκλες και… έβαλαν «φωτιά» στο μαγαζί.

Οι Μυκονιάτες καλεσμένοι που έχουν στo νησί των ανέμων ένα από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια – Beach Bar – συναυλιακό χώρο διασκέδασαν με την ψυχή τους, δίνοντας στην ακριτική Σύμη τα «εύσημα» για την υψηλής ποιότητας διασκέδαση που προσφέρει στους υψηλούς προσκεκλημένους της.

Δείτε τα βίντεο του iefimerida.gr από το απίστευτο γλέντι στη Σύμη:

Βεγγαλικά «στόλισαν» το λιμάνι του νησιού, ενώ κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν το κέφι χτύπησε κόκκινο άρχισε το σπάσιμο των πιάτων, η…καταστροφή των τραπεζοκαθισμάτων αλλά και ο…πυρπολισμός τους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους το γνωστού επιχειρηματία και της συζύγου του, εφοπλιστές, μέλη του διεθνούς jet set και επιχειρηματίες. Όσο για τον λογαριασμό; Αν και σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ, το γεγονός δεν πτόησε τους διοργανωτές οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας, καθώς αν και Μυκονιάτες ενθουσιάστηκαν με την ποιότητα της διασκέδασης στην ακριτική Σύμη.