Συγκινητικό βίντεο: 89χρονος ομογενής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και γίνεται viral

Μέσα σε συγκινητικό βίντεο που ανέβασε στο TikTok, μια κοπέλα κατάφερε να μεταδώσει σε σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους τη συγκίνηση και τη χαρά που ένιωσε ο 89χρονος ομογενής παππούς της που για πρώτη φορά επισκέφτηκε την Ελλάδα.

Δείτε βίντεο:

Το μπαστουνάκι του ηλικιωμένου άνδρα δεν τον εμποδίζει καθόλου να ανέβει τα σκαλιά της γνωστής βυζαντινής εκκλησίας του Αγίου Νικολάου του Ραγκαβά στην Πλάκα αλλά και την Ακρόπολη, να περπατήσει στο αρχαίο μνημείο και να επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Επίσης δεν τον εμπόδισε ούτε να ταξιδέψει στη Σαντορίνη, να περπατήσει στα σοκάκια, να πιει ούζο και να χορέψει.

Ό,τι και αν έκανε ο παππούς φαίνεται ενθουσιασμένος και γελαστός, με την ελληνική σημαία στα χέρια.

«Του πήρε 89 χρόνια του παππού, αλλά τελικά πήγε στην Ελλάδα! Δεν μπορώ να μην κλάψω από τη χαρά και την περηφάνια», γράφει η AnnaMG24 που ανέβασε το βίντεο εδώ και σχεδόν ένα μήνα.

«Απόλυτη ευτυχία», είναι η λεζάντα που έβαλε η εγγονή του στην φωτογραφία του παππού που κλείνει το βίντεο. «Σε αγαπάμε  παππού», γράφει σε άλλη φωτογραφία.

Το βίντεο της AnnaMG24 εκτόξευσε τις θεάσεις στον λογαριασμό της κοπέλας και έφτασε μέχρι και το Newsweek.

Από τις 14 Ιουνίου, έχει περίπου 1 εκατομμύριο θεάσεις, πάνω από 100.000 like. Το βίντεο έχει πάνω από 1.000 σχόλια, με την πολλούς από τους χρήστες να μην κρύβουν τη συγκίνησή τους ενώ παραδέχονται ότι «αυτό ήταν κάτι που όλοι είχαμε ανάγκη».

Όπως σχολιάζει το Newsweek στο άρθρο του, «την Ελλάδα φωλιασμένη στο ανατολικό τμήμα της Μεσογείου, την επισκέπτονται κατά μέσο όρο 30 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως, καθιστώντας το έναν δημοφιλή προορισμό διακοπών για όσους αναζητούν τον ήλιο κοντά και μακριά». Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο 89χρονος παππούς ο οποίος όμως αισθάνθηκε όπως φαίνεται και στο βίντεο πως βρέθηκε στην πατρίδα του!