Survivor: Η ένωση που έφερε διχόνοια και στον… τάκο ξανά ο «Ντάφυ»

Survivor

Το πάρτι ένωσης του Survivor 4 ήταν υπέροχο. Μπλε και κόκκινοι έγιναν μια ομάδα για λίγες ώρες,  καλλωπίστηκαν, έφαγαν, ήπιαν, φλέρταραν, τραγούδησαν, χόρεψαν και γενικά διασκέδασαν με την ψυχή τους αφήνοντας πίσω τους τις όποιες εντάσεις, ίντριγκες και στρατηγικές.

Ακόμα και όταν όλοι  μαζί επέστρεψαν στην παραλία των κόκκινων, οπού πλέον θα την μοιράζονται, το κλίμα και στις δυο ομάδες ήταν εξαιρετικό.

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μέχρι να φτάσει ο Αλέξης Παππάς στην πρώην καλύβα του. Εκεί το αστειάκι που του είχε ετοιμάσει ο Κώστας Παπαδόπουλος επανάφερε το κλίμα στην προ-πάρτι εποχή του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ηθοποιός δεν βρήκε αστείο την τουαλέτα που κατασκεύασε ο ζαχαροπλάστης και κάπου εκεί οι τόνοι ανέβηκαν. Η ένταση επηρέασε και τους υπόλοιπους με τον Τριαντάφυλλο να τα βάζει με τον Ηλία Μπόγδανο και το «welcome show» να παίρνει… φωτιά.

Ο Γιώργος Λιανός πριν οι δυο ομάδες ριχτούν στη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας ρώτησε πως πήγε η ένωση με τη… φλόγα να ανάβει ξανά.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος απολογήθηκε για την ζωγραφιά της τουρκικής τουαλέτας με τον Αλέξης Παππά να κρατάει τη φλόγα αναμμένη λέγοντας ότι δεν πρόκειται να συγχωρήσει τον Κώστα.

Ο Τζέιμς ευχήθηκε καλό κουράγιο στους κόκκινους γιατί πλέον κατάλαβαν πως θα χρησιμοποιήσει τον Τριαντάφυλλο για να σπείρει τη διχόνοια. Ο Γιώργος Λιανός προσπαθούσε να κλείσει το ένα θέμα και ένα άλλο ξεπεταγόταν.

Σκυτάλη από τους κόκκινους πήραν οι μπλε, όταν ο Τζέιμς Καφετζής είπε ότι ελπίζει όλοι να έχουν κατέβει να αγωνιστούν με σκοπό να κερδίσουν και τους πρότεινε αν δεν θέλουν να παίξουν σήμερα για τη νίκη να το πάρουν μαζί με το Νίκο πάνω τους, όπως έκαναν και την προηγούμενη φορά. Ο Σάκης Κατσούλης το θεώρησε μεγάλη προσβολή.

Ο Τριαντάφυλλος ενημερώθηκε ότι οι γιατροί του δίνουν το ΟΚ να αγωνιστεί σε τρεις ημέρες, με τον Γιώργο Λιανό να τον ρωτάει αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί σήμερα. Ο Γιώργο Ασημακόπουλος είδε τη διάγνωση για να βεβαιωθεί.

Όταν ο Τριαντάφυλλος ξεκίνησε το ζέσταμα κατάφερε να κάνει κόκκινους και μπλε να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Τελικά πήρε την απόφαση να ριχτεί στη μάχη.

Ο αγώνας για την ασυλία και το έπαθλο φαγητού που ήταν προφιτερόλ με αναψυκτικό ξεκίνησε ιδανικά για τους μπλε που πήραν νωρίς προβάδισμα με 5-1. Οι κόκκινοι πλησίασαν στον πόντο όμως δεν κατάφεραν να γυρίσουν το ματς που έληξε  10-6 υπέρ των μπλε.

Η «μεγάλη» επιστροφή του Τριαντάφυλλου δεν έφερε και το αποτέλεσμα που θα επιθυμούσε ο τραγουδιστής, ο οποίος συνέχισε τις προφητείες του  για την έκβαση του συμβουλίου.

Ο Τζειμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης που γνώριζαν πως σε περίπτωση ήττας θα έβγαιναν στον… τάκο μετά τη γλύκα της νίκης απόλαυσαν και τη γλύκα του προφιτερόλ

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας νικητής αναδείχθηκε ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος θα έπρεπε να αποφασίσει ποιον από τους συμπαίκτες του θα βγάλει στη… σέντρα.

Οι εντάσεις και στις δυο ομάδες συνεχίστηκαν και στο συμβούλιο με τον Γιώργο Λιανό να απορεί κυρίως για τους νικητές μπλε πως θα αγωνιστούν αύριο για την δεύτερη ασυλία.
Η μπάλα από την κόντρα των μπλε πήρε και τους κόκκινους.

Τελικά η προφητεία του Τριαντάφυλλου ότι θα βγει στον… τάκο με 8 ψήφους βρήκε αληθινή, με τον τραγουδιστή να δηλώνει ότι ο βρεγμένος της βροχή δεν την φοβάται.