Στο «φως» φωτογραφία του παγόβουνου που βύθισε τον Τιτανικό

Τιτανικός

Το «φως» είδε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία ενός παγόβουνου που όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν είναι αυτό που βύθισε τον Τιτανικό.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία φέρεται πως τραβήχτηκε από καθαρή σύμπτωση δύο ημέρες πριν από τη βύθιση από τον καπετάνιο ενός άλλου πλοίου, που διέσχιζε τον Ατλαντικό.

Ο W. Wood, που υπηρέτησε στο SS Etonian φωτογράφισε το τεράστιο παγόβουνο και όταν εμφάνισε τη φωτογραφία, την έστειλε μαζί με μια επιστολή στον παππού του.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Wood επισημαίνει στην επιστολή ότι στη φωτογραφία είναι το παγόβουνο που βύθισε τον Τιτανικό.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Σας στέλνω μια εικόνα από τη θάλασσα. Είναι πριν το Etonian βρεθεί σε μια θύελλα, και βλέπετε το παγόβουνο που βύθισε τον Τιτανικό. Βρεθήκαμε στο ίδιο σημείο 40 ώρες πριν, αλλά ήταν μέρα, έτσι το είδαμε εύκολα και τράβηξα και μια φωτογραφία».

Daily Mail Online

@MailOnline

The ‘iceberg that sunk the Titanic’: Eerie photograph showing towering mound of ice pictured by passing ship https://trib.al/PGn3hGz 

Photograph shows ‘iceberg that sank Titanic’ two days before disaster

Captain W Wood of the SS Etonian claimed he captured a picture of the same iceberg that the Titanic struck on April 12, 1912 – two days before the historic disaster which claimed 1,522 lives.

dailymail.co.uk

51 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Evan Kirstel #RemoteWork@evankirstel

Photograph shows ‘iceberg that sank Titanic’ two days before disaster
http://dailym.ai/3cYaoSl 

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Evan Kirstel #RemoteWork