Στη Μύκονο ο βασιλιάς του instagram μαζί με «στρατό» από καλλονές – Δείτε φωτογραφίες

Νταν Μπιλζέριαν

Είναι ξεκάθαρο πώς δεν «νοικοκυρεύτηκε» ο εκκεντρικός Νταν Μπιλζέριαν αλλιώς ο βασιλιάς του instagram, γνωστός για τις εκκεντρικές του αναρτήσεις που τον συνοδεύουν πάντα και παντού νεαρές καλλονές.

Αυτή τη φορά από τη Μύκονο, ξαπλωμένος και περιτριγυρισμένος από περίπου 12 μοντέλα φωτογραφίζεται πάνω στο σκάφος του ενώ βρίσκεται στη Μύκονο.

Στο instagram που ο κάθε ένας μπορεί να γίνει διάσημος, ο danbilzerian, όπως είναι το όνομα του στο δημοφιλές κοινωνικό μέσο, έχει επάξια κερδίσει φήμη και δόξα γιατί πάντα τον ακολουθούν μοντέλα σε όλα του τα ταξίδια και τις εξορμήσεις.

Όλες κάτω των 30, με γυμνασμένα σώματα, μεγάλα στήθη, σαρκώδη χείλη και μικρές μέσες ποζάρουν χαμογελαστές και ευδιάθετες όλες μαζί στο πλάι του.

Εκείνος ζει το όνειρο κάθε άντρα που περιορίζεται ενδεχομένως σε χαρούμενες στιγμές που διαρκούν όσο μια φωτογραφική λήψη.

fb9942f6-b22f-4e3e-b950-0790eba909fe

Αυτή τη φορά πάντως, εκτός από σχόλια που τον αποθεώνουν με πολλούς να θέλουν να πραγματοποιήσουν τη φαντασίωση αυτή, αρκετά από τα σχόλια αφορούν στον θάνατο της 22χρονης Mahsa Amini στο Ιράν αλλά και κάποιοι που ρωτάνε τη γνώμη του για το θέμα αυτό.