Στη Μαδρίτη για την αγορά της Ατλέτικο ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού Μάτσιεκ Καμίνσκι

Μάτσιεκ Καμίνσκι

Ο Μάτσιεκ Καμίνσκι βρίσκεται στην Μαδρίτη και είχε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της Ατλέτικο, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν για ένα ιστορικό deal.

ΜΜετά τον καπνό, ακολουθεί και η φωτιά, αφού ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού βρίσκεται στην Μαδρίτη, όπου έχει ενεργές συνομιλίες για την εξαγορά της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας «Vozpópuli» ο Μάτσιεκ Καμίνσκι μαζί με τον γιο του βρέθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στα γραφεία της Ατλέτικο Μαδρίτης όπου είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδες Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν και το οικονομικό επιτελείο του συλλόγου αναφορικά με την εξαγορά των ροχιμπλάνκος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Αμερικανο-Πολωνός επιχειρηματίας ηγείται ενός fund που θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ατλέτικο, μαζί με το νέο της γήπεδο σε ένα deal που μπορεί να φτάνει τα 750 εκατομμύρια ευρώ, συν άλλα 500-600 εκατομμύρια που υπολογίζονται τα χρέη.

«Η συνάντηση πήγε καλά» είναι το λιτό σχόλιο που αναφέρουν πηγές με πρόσβαση στην πορεία των διαπραγματεύσεων, χωρίς το ισπανικό Μέσο να αναφέρει κάποια επιπλέον πληροφορία.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση, όμως η φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσίευσε το ισπανικό Μέσο, δείχνει ότι το ενδιαφέρον όχι μόνο δεν είναι φιλολογικό, αλλά είναι ενεργό και άμεσο.