Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Λοΐζου

Ολυμπιακός Λοΐζου

Την περίπτωση του Λοΐζου Λοΐζου έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός, όμως θα βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις για τον ταλαντούχο Κύπριο εξτρέμ.

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Λοΐζου Λοΐζου στον Ολυμπιακό, τον οποίο οι Πειραιώτες είχαν «γνωρίσει» στις αναμετρήσεις με την Ομόνοια για τα προκριματικά του Champions League.

Τότε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρωτήσει την κυπριακή ομάδα για τον ταλαντούχο εξτρέμ, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε ο νεαρότερος παίκτης (σε ηλικία 17 ετών και 49 ημερών) στην ιστορία της εθνικής Κύπρου που γίνεται διεθνής.

Ωστόσο, οι Κύπριοι δεν δείχνουν διάθεση να τον παραχωρήσουν με οποιοδήποτε κόστος, αφού αναγνωρίζουν πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει «πέραση» και σε άλλες – μεγάλες – ομάδες.

Μεταξύ των συλλόγων που παρακολουθούν την περίπτωση του νεαρού φορ είναι η Μπενφίκα, ενώ το όνομά του βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των ανερχόμενων ταλέντων που θα ξεχωρίσουν τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη.

Η Ομόνοια, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», φέρεται διατεθειμένη να μπει στην οποιαδήποτε κουβέντα αν η πρόταση φτάσει σε εξαψήφια επίπεδα και βλέποντας τι έρχεται έχει προλάβει να τον «δέσει» με συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

 

 

 

Πηγη SportFM