Στενός συγγενής της 38χρονης: «Πρέπει να πληρώσει για την επίθεση με βιτριόλι»

Στενός συγγενής της 38χρονης Μ.Σ διαψεύδει τους ισχυρισμούς της για την επίθεση με βιτριόλι στον 36χρονο και υποστηρίζει ότι ο Γ.Μ. ούτε την χτύπησε ποτέ αλλά ούτε και την απείλησε

«Η Μαρία πρέπει να πληρώσει για την επίθεση με βιτριόλι», λέει στο Newsbomb.gr συγγενής της 38χρονης, Μ.Σ., που κατηγορείται για την επίθεση στον 36χρονο, Γ.Μ., ο οποίος νοσηλεύεται με εγκαύματα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, κινδυνεύοντας να χάσει την όρασή του.

Ο συγγενής της 38χρονης, ακούγοντας τους ισχυρισμούς της ότι ο 36χρονος αρκετές φορές την απειλούσε και την χτυπούσε, την διαψεύδει, λέγοντας: «Λέει ψέματα για τον ξυλοδαρμό. Είχαμε πολύ καλή σχέση μαζί του και όσο ήταν μαζί και τώρα. Ουδέποτε την χτύπησε, τουλάχιστον κάτι τέτοιο δεν φαινόταν». Μάλιστα, αναφερόμενος στο ποινικό παρελθόν του 36χρονου, ο συγγενής της Μαρίας Σ. υποστηρίζει: «Μπορεί να έχει κακό ποινικό παρελθόν αλλά δεν είναι άνθρωπος που θα χτυπήσει γυναίκα». Και στέλνει το μήνυμά του: «Μακάρι να γίνει καλά», σημειώνοντας ότι «αυτό που έκανε η Μαρία είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να πληρώσει γι’ αυτό. Δεν το χωράει το μυαλό μου ακόμη ότι έκανε επίθεση με βιτριόλι».

Ο συγγενής της 38χρονης την είδε το βράδυ της επίθεσης με βιτριόλι. Συναντήθηκαν, όπως λέει ο ίδιος, χωρίς τίποτα να προμηνύει το κακό που θα έβρισκε την οικογένεια. Γι’ αυτό και επαναλαμβάνει: «Πρέπει να πληρώσει για ό,τι έκανε». Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η 38χρονη από τη στιγμή της επίθεσης δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν από την οικογένειά της και κρύβεται.

Δικηγόρος θύματος: Προσχεδιασμένη εγκληματική ενέργεια η επίθεση με βιτριόλι
Η επίθεση με βιτριόλι στον 36χρονο, Γ.Μ., στο Ηράκλειο ήταν, όπως λέει η δικηγόρος του θύματος, Αλεξάνδρα Σπανάκη, προσχεδιασμένη. «Πρόκειται για στοχευμένη και προσχεδιασμένη εγκληματική πράξη σε βάρος του εντολέα μου, του οποίου η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Ήδη δηλώσαμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και περιμένουμε τη σύλληψή της», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ η δικηγόρος του θύματος, Αλεξάνδρα Σπανάκη.

Μιλώντας για όσα ισχυρίζεται η 38χρονη, Μ.Σ., περί κακοποιητικής συμπεριφοράς και απειλών σε βάρος της από τον 36χρονο, η δικηγόρος του 36χρονου τονίζει πως οι ισχυρισμοί της είναι ψευδείς και πως ούτε την έχει απειλήσει αλλά ούτε και την έχει χτυπήσει.

Η δικηγόρος του 36χρονου αναφέρει ακόμη πως ήταν ο εντολέας της εκείνος που είχε ζητήσει διαζύγιο, επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί την προβληματική και χειριστική συμπεριφορά της.

Τι λέει η 38χρονη για τους λόγους της επίθεσης με βιτριόλι στο Ηράκλειο
Την ίδια στιγμή, πάντως, η 38χρονη Μαρία, μιλώντας στον Alpha, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της. Η 38χρονη έκανε λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά του 36χρονου. Όπως υποστήριξε, είχε ακόμη αισθήματα για τον πρώην σύζυγό της και είχαν βρεθεί 4 φορές στο ίδιο ξενοδοχείο. Για το βράδυ της επίθεσης είπε ότι θόλωσε γιατί την απειλούσε ότι αν κάνει σχέση με άλλον άνδρα, θα βάλει να τη σκοτώσουν.

Ανέφερε, επίσης, ότι και ο 36χρονος αλλά και ο αδερφός του την έχουν χτυπήσει στο παρελθόν. Μάλιστα, ο λόγος που είχε το μπουκαλάκι με το βιτριόλι μαζί της ήταν για άμυνα λόγω της κακοποιητικής συμπεριφοράς που είχε δεχτεί, όπως είπε. Τόνισε, δε, ότι και στην προηγούμενη συνάντησή τους την είχε χτυπήσει.