Σοβαρά περιστατικά bullying σε μαθήτριες σχολείου των Βορείων Προαστίων

Σοβαρά περιστατικά bullying σε σχολείο των Βορείων Προαστίων, κατήγγειλαν οι γονείς των παιδιών στην κάμερα, ζητώντας την άμεση παρέμβαση τόσο της διεύθυνσης του εκπαιδευτικού ιδρύματος, όσο και της Πολιτείας.

«Ζήτησα να μου εγγυηθούν την ασφάλεια της κόρης μου και δεν μου έδωσαν απάντηση»

Ειδικότερα, σε ρεπορτάζ του STAR, o  πατέρας μιας μαθήτριας κατήγγειλε ότι το παιδί του πέφτει καθημερινά θύμα bullying και μάλιστα έδειξε και σχετικό βίντεο, όπου μια παρέα πέντε κοριτσιών εκφοβίζει άλλους μαθητές με την βοήθεια μεγαλύτερων αγοριών του σχολείου.

«Της την έπεσαν από πίσω και μία από αυτές τις κοπελιές άρχισε να φωνάζει δυνατά μέσα στο αυτί της. Πρακτικά την ξεκούφαναν» είπε ο πατέρας.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι πήγε στην διευθύντρια για να εκφράσει τα παράπονά του και ζήτησε εγγυήσεις για την ασφάλεια της κόρης του, όμως η απάντηση που έλαβε μόνο ικανοποιητική δεν ήταν, καθώς δεν δόθηκε καμία απάντηση.

«Τους λένε να πάνε στην γωνία πίσω από το σχολείο να τα δείρουνε»

Στο ίδιο μήκος κύματος και μία μητέρα, η οποία κατήγγειλε επίσης την παρέα των πέντε κοριτσιών.

Η παρέα αυτή απειλεί τα παιδιά. «Τους ζητάνε χρήματα, τους λένε να πάνε πίσω στην γωνία του σχολείου να τα δείρουν», λέει η μητέρα.

«Ένα μπουκέτο σε έχω αγάπη μου»

Τέλος, μία ακόμη μητέρα δίνει στην δημοσιότητα μηνύματα που έχει δεχθεί η κόρη της στο κινητό της.

Σε μία συνομιλία που είχε η κόρη της με ένα από τα κορίτσια που κατηγορούνται για bullying φαίνεται ότι της γράφει το εξής: «Ξέρεις ποια είμαι εγώ, ένα μπουκέτο σε έχω αγάπη μου».