ΣΟΚ στις 8 Λέξεις – Ο Μιχαήλ γίνεται δολοφόνος! Η αποκάλυψη στα επόμενα επεισόδια!

Ένα ερώτημα πλανάται πάνω από τους ήρωες των «8 λέξεων» από την αρχή της σεζόν… Δεν είναι άλλο από το γιατί ο Μάρκος Καλλέργης εξαφανί­στηκε από προσώπου γης. Ο μεγάλος του γιος έδειχνε να ξέρει, καθώς μάλιστα ήταν και σε συνεχή επικοινωνία μαζί του, σε αντίθεση με τον Οδυσσέα, αλλά και τη γυναίκα του Ναυσικά.

Σύμφωνα με το Τν24, στον δεύτερο κύκλο θα αποκαλυφθεί ότι πριν από λίγα χρόνια ο Μι­χαήλ Καλλέργης, χωρίς κανένα δισταγμό, είχε σκοτώσει την ερωμένη του πατέρα του, Μάρ­κου, στο σπίτι τους στην Κέρκυρα.

Λίγα λε­πτά αργότερα, ο Μάρκος επέλεξε να φύγει μα­κριά, προκειμένου να πέσουν πάνω του όλες οι υποψίες της αστυνομίας. Με τη φυγή του δεν κάλυψε μόνο τον φόνο που διέπραξε ο γιος του αλλά ταυτόχρονα προστάτευσε και την πολιτική του καριέρα που άκμαζε. Το γεγονός αυτό, λοιπόν, δεν θα αργήσει να βγει στην επιφάνεια και πρώτη από όλους φαίνεται πως θα το μάθει η Ναυσικά.

Ο Μιχαήλ θα είναι αυτός που θα την ενημερώσει. Όταν μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημα του γιου της, θα αναθεωρήσει τη στάση της απέ­ναντι στον Μάρκο.