Σοφία Καρβέλα: Σοκ με τις αποκαλύψεις για τις εκτρώσεις και τον αλκοολισμό

Σοφία Καρβέλα

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την ζωή της προχώρησε η Σοφία Καρβέλα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σήμερα το απόγευμα.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα με την οικογένειά της στην Αμερική. Και αποφάσισε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους μερικές άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Η Σοφία Καρβέλα αποκάλυψε πως όταν ακόμη ήταν στην ηλικία των 20 αντιμετώπισε πρόβλημα αλκοολισμού. Ενώ υπέβαλλε τον εαυτό της δυο φορές στη διαδικασία της άμβλωσης.

Στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: «Χθες τριγυρνούσα μέσα στο νέο μου κατάστημα και αισθανόμουν χαρούμενη. Σήμερα, ξύπνησα βλέποντας το post μιας φίλης μου που μοιράστηκε την αλήθεια της.

Και τώρα αισθάνομαι υποχρεωμένη να το πράξω η ίδια! Έκανα δύο αμβλώσεις. Κατά την αρχή της δεκαετίας του 20 και στα βάθη του αλκοολισμού μου, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο άντρα. Ήταν κάποιος που αγαπούσα.

Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα τον εαυτό μου καθόλου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου.

Ούσα αναγκασμένη να πρέπει να προχωρήσω σε εκείνες τις εγκυμοσύνες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στη ζωή μου ήταν απολύτως το πιο σκληρό και πιο σαδιστικό πράγμα που θα μπορούσε κανείς να κάνει για μένα και για τα μωρά.

Η απόκτηση παιδιών δεν είναι βόλτα στο πάρκο. Κατέληξα να έχω 2 καταπληκτικά αγόρια όταν ήμουν έτοιμη να δώσω μια ατέλειωτη αγάπη σε εκείνους και να είμαι ανοιχτή να τη δεχτώ και εγώ.

Εμπιστευθείτε τις ΗΠΑ, τις γυναίκες, για να μάθετε τι είναι απολύτως σωστό για τις ΗΠΑ και τα σώματά μας».