Σκέτο ΠΑΣΟΚ με το ΑΦΜ του ΚΙΝΑΛ το τελικό αποτέλεσμα

Για ποιον λόγο απορρίφθηκε και δεν μπήκε προς ψήφιση η πρόταση να ονομαστεί ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξεπλάγησαν που στην ψηφοφορία για την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ υπήρχαν δύο επιλογές.

Η μία ήταν το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και η άλλη σκέτο Κίνημα Αλλαγής και φυσικά το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής το υπερψήφισαν πάνω από το 95% των ψηφοφόρων.

Κάποιοι ανάμεναν ότι θα υπήρχε και μία τρίτη επιλογή με το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη.

Αυτό τελικά έμεινε στις καλένδες, διότι σε δημοσκοπήσεις που έγιναν δεν άρεσε στις νεότερες γενιές, τουναντίον οι πιο μεγάλοι σε ηλικία θα το προτιμούσαν.

Όμως εάν τελικά κέρδιζε το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη θα υπήρχαν άλλα προβλήματα όπως το ότι έπρεπε να βγει νέο ΑΦΜ. Τουναντίον με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ λύθηκε αυτό το πρόβλημα.

Όλοι θα ονομάζουν το κόμμα ως σκέτο ΠΑΣΟΚ και το ΑΦΜ θα είναι στο όνομα ΚΙΝΑΛ, όπως είναι τώρα. Οπότε ούτε γάτα, ούτε ζημία.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε όλα τα τα μεγαλοστελέχη και ο μονός που είχε διαφωνία ήταν ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη.

Βέβαια θα πρέπει να τονιστεί ότι την διαφωνία του ο κ. Λοβέρδος την εξέφρασε στον κ. Ανδρουλάκη και άπλα κάποιοι συνεργάτες του την δημοσιοποίησαν.

Πάντως το επιτελείο του Λοβέρδου έτρεξε για τις εκλογές και αναμφίβολα έχει μερίδιο από το ότι προσήλθαν δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόροι.