ΣΚΑΪ: Ο Ν.Στραβελάκης, τριπλά εμβολιασμένος, με κορωνοϊό

ΣΚΑΪ: Ο Ν.Στραβελάκης

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον ΣΚΑΪ, καθώς ο παρουσιαστής Νίκος Στραβελάκης, αν και τριπλά εμβολιασμένος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η αναστάτωση είναι μεγάλη, καθώς ο Νίκος Στραβελάκης έκανε κανονικά το δελτίο το Σαββατοκύριακο και ήρθε σε επαφή με πολλούς εργαζόμενους. Τώρα όλοι σπεύδουν να κάνουν τεστ για να δουν αν έχουν κολλήσει.

Το θέμα έχει προκαλέσει αναστάτωση και πολλές συζητήσεις, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον δημοσιογράφο να είχε ήδη τα πρώτα συμπτώματα το Σάββατο και παρόλα αυτά πήγε κανονικά στην εργασία του.

Τελικά τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν και όταν έκανε τελικά το τεστ, φάνηκε ότι ήταν θετικός.

Όλοι οι εργαζόμενοι στον ΣΚΑΪ αναμένεται να κάνουν τις προσεχείς ώρες rapid test για να διαπιστωθεί αν και πόσοι έχουν κολλήσει.

Δημοφιλή άρθρα
pronews.gr
Η σπάνια φωτογραφία του Ντίνου Ηλιόπουλου από το 1964 με τη σύζυγό του και τη νεογέννητη κόρη τους (φωτο)Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Στην αρχή σοκαρίστηκα όταν έμαθα πως η αδελφή μου είναι ομοφυλόφιλη»Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει» – Ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζειΟ Νίκος Καρβέλας: θα γίνει ξανά πατέρας στα 70 του χρόνιαΜ.Παγώνη: Έχω δώσει συμβουλές σε Σεφερλή και Ζαχαράτο για να με κάνουν… καλύτεραΕ.Ελέτσι: «Έφυγα από πρωινή εκπομπή γιατί η παρουσιάστρια είχε θέμα μαζί μου»Ν.Τσομπανίδου: «Με τον Π.Βασιλάκο είχαν γίνει πολλά αλλά πλέον είμαι πάρα πολύ καλά»Γ.Φλωρινιώτης κατά Λ.Πανταζή: «Είναι κακός – Ο θάνατός σου η ζωή μου είναι αυτός»Ιωάννα Τούνη: Επαναφέρει το θέμα με την αεροπορική εταιρεία – «Δεν τοποθετήθηκα απόλυτα σωστά και παρεξηγήθηκα»
READ MORE
Μ.Παγώνη: Έχω δώσει συμβουλές σε Σεφερλή και Ζαχαράτο για να με κάνουν… καλύτερα
Πληροφορίες από το περιβάλλον του Νίκου Στραβελάκη εξηγούσαν σε συναδέλφους του πάντως, ότι μόλις εκδηλώθηκαν τα συμπτώματα ο δημοσιογράφος- που μόλις είχε κάνει την 3η δόση του εμβολίου- επικοινώνησε με τους γιατρούς της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και τον διαβεβαίωσαν ότι τα συμπτώματα είναι φυσιολογικές συνέπειες και αντιδράσεις της τρίτης δόσης και τον καθησύχασαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γι’ αυτό και πήγε κανονικά στη δουλειά του.

Οταν τα συμπτώματα επέμεναν, ο Νίκος Στραβελάκης έκανε rapid test και βγήκε αρνητικό.

Παρά ταύτα και μετά από συμβουλή του προσωπικού του γιατρού κ. Μπεχράκη, έκανε και τεστ PCR και τότε μόνο βγήκε θετικός και μπήκε σε καραντίνα.