Σέρρες: Σε αίθουσα μνημοσύνων η κάλπη – Οι αντιδράσεις του κόσμου

Λόγω έλλειψης χώρου η κάλπη στήθηκε στο χώρο που γίνονται τα μνημόσυνα στο χωριό με τον δικαστικό αντιπρόσωπο να βρίσκει μέχρι και κονιάκ σε τραπέζι δίπλα από την κάλπη

Σε αίθουσα μνημοσύνων έχει στηθεί η κάλπη στο 23ο εκλογικό τμήμα Αμφίπολης Σερρών στην Αγγίστα, προκαλώντας τις εύλογες αντιδράσεις του κόσμου και του δικαστικού αντιπροσώπου.

Λόγω έλλειψης χώρου η κάλπη στήθηκε στο χώρο που γίνονται τα μνημόσυνα στο χωριό με τον δικαστικό αντιπρόσωπο να βρίσκει μέχρι και κονιάκ σε τραπέζι δίπλα από την κάλπη.

Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Βασίλης Αναστασιάδης, που πήγε στο ιδιαίτερο εκλογικό αυτό τμήμα κατέγραψε την έκπληξη του δικαστικού αντιπροσώπου, ο οποίος είπε ότι στα είκοσι χρόνια που συμμετέχει σε εκλογικές διαδικασίες δεν έχει αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο.

«Ο χώρος είναι ιδιαίτερος. Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο κ. Δάγκος λέγοντας στην κάμερα της ΕΡΤ ότι «εφόσον εξυπηρετεί τον κόσμο τον δεχόμαστε όπως είναι».

Και όπως τόνισε κάποιοι από τους ψηφοφόρους του δήλωσαν ότι έχουν αναμνήσεις από την συγκεκριμένη αίθουσα τελετών καθώς την είχαν επισκεφθεί για να λάβουν μέρος σε μνημόσυνα συγγενών και συγχωριανών.