Σεπόλια: Οι νέες συλλήψεις και η σκοτεινή δράση του Ηλία Μίχου

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μόλις έρθει το «πράσινο» φως με τα εντάλματα, οι άνθρωποι αυτοί αναμένεται να βρεθούν με χειροπέδες, κάτι που αναμένεται να συμβεί πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μόλις ολοκληρωθούν οι ταυτοποιήσεις αυτές, αναμένεται να καταθέσει εκ νέου το μικρό κορίτσι.

Τα δύο πρόσωπα του Ηλία Μίχου μέσα από τις συνομιλίες του

Την ίδια ώρα, τα νέα στοιχεία και οι συνομιλίες του Ηλία Μίχου που αποκαλύπτονται, φέρνουν στο φως τα δύο πρόσωπά του. Κι αυτό γιατί, ο Μίχος από τη μία εμφανιζόταν σαν προστατευτικός φίλος στο παιδί υποσχόμενος βόλτες και φαγητό και την άλλη του ζητούσε να στείλει βίντεο και αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Άλλες φορές, κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο, προσποιούταν ότι ήταν το κορίτσι, λέγοντας όμως ότι ήταν μεγαλύτερης ηλικίας…

Πάντως, ο προφυλακισμένος Μίχος εξακολουθεί να υποστηρίζει τα λεγόμενά του, ότι δεν παγίδευσε το κοριτσάκι και δεν το εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά.

«Σκάσε μωρή και δούλευε!»

Όλα αυτά, τη στιγμή που ακόμη μια μαρτυρία, γείτονα του 53χρονου στα Σεπόλια έρχεται στο «φως» και αποκαλύπτει την συμπεριφορά του προς τη 12χρονη.

Ο γείτονας θυμάται χαρακτηριστικά, μία ημέρα που βρισκόταν στο μαγαζί του 53χρονου και ο τελευταίος έβρισε τη 12χρονη.

Όπως είπε ο γείτονας του 53χρονου, στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι!»,  κορίτσι δούλευε στο μαγαζί ως υπάλληλος και τακτοποιούσε τα ράφια. Ο ίδιος την είχε δει αρκετές φορές και της είχε μιλήσει μια φορά στο μαγαζί, ενώ αποκάλυψε ότι ο Ηλίας Μίχος  την έβρισε και εκείνη δε αντέδρασε.

«Μια φορά μίλαγε μαζί μου και αυτός εκνευρίστηκε που δεν γινόταν η δουλειά και της είπε »σκάσε μωρή @@@ και δούλευε». Εκείνη δεν αντέδρασε και συνέχισε να φτιάχνει τα ράφια», είπε ο άνδρας χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος αποκαλύπτει, ότι μια άλλη φορά, τους είχε δει να μπαίνουν μαζί στο αυτοκίνητο του 53χρονου, ενώ είχε δει και τη μητέρα της 12χρονης στο μαγαζί να μιλάει με τον κατηγορούμενο.

«Μία φορά που καθόμουν έξω από το μαγαζί τους είδα να μπαίνουν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν φορτωμένο με πράγματα για παράδοση» αναφέρει.

Αποκαλύπτει την ίδια ώρα πως ο 53χρονος συνήθιζε να κάθεται και να παίζει με παιδιά και με τα αδέρφια της 12χρονης.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για την ηλικία του ανηλίκου, ο γείτονας δηλώνει πως φαινόταν για παιδί 11 με 12 χρονών.