Σεμέδο: Κάνουν λάθος όσοι δεν με πίστεψαν

Για τις κατηγορίες που αντιμετώπισε για βιασμό ανήλικης τοποθετήθηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός επανέλαβε για ακόμη μία φόρα ότι είναι αθώος, συμπληρώνοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει και να κάνει αυτό που αγαπά, δηλαδή να παίζει ποδόσφαιρο.

«Αυτός είμαι εγώ γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή απέρριψα τις ευθύνες πόσω μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος για αυτό αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα ολοκληρωθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα.

Αλλά πιο σημαντικό απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα αυτή την σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο. Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ μετά που με έκαναν να πέσω, κάνουν λάθος επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στην δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά», έγραψε στο Instagram ο στόπερ του Ολυμπιακού.