Σε ποιες χώρες έχουν τις καλύτερες… ερωτικές επιδόσεις; – Σε ποια θέση ειναι η Ελλάδα

σεξ

Σε ποιες χώρες βρίσκονται οι καλύτεροι εραστές; Που γίνεται ο καλύτερος έρωτας, που το χειρότερο και που το πιο σύντομο; Διαβάστε τι έδειξε η τελευταία παγκόσμια έρευνα ερωτικής υγείας.

Σύμφωνα με την τελευταία παγκόσμια έρευνα ερωτικής υγείας που πραγματοποιήθηκε από γνωστή εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών παγκοσμίως οι άνθρωποι δεν φαίνεται να είναι ικανοποιήμενοι από την ερωτική τους ζωή.

Ένα ποσοστό που αγγίζει μόνο το 44% δηλώνει πολύ ευχαριστημένο ή σχετικά ευχαριστημένο από την ερωτική του ζωή.

Όπως προκύπτει από την ίδια έρευνα μπορεί να μιλάμε συχνά για τον έρωτα αλλά όπως τεκμηριώνει η έρευνα τα απανταχού ζευγάρια δεν είναι καθόλου ευχαριστημένα από την ερωτική τους ζωή.

Στη Νιγηρία και το Μεξικό

Μπορεί οι Γάλλοι και οι Ιταλοί να έχουν την φήμη του καλού εραστή αλλά η έρευνα καταρρίπτει αυτό το μύθο αφού μόνο το 31-40% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως η ερωτική τους ζωή είναι συναρπαστική.

Οι πρωταθλητές του έρωτα βρίσκονται στη Νιγηρία και το Μεξικό όπου το 71-80% δήλωσε πως η ερωτική του ζωή είναι φανταστική.

Όσο για τους Έλληνες φαίνεται πως η κρίση τους έχει γονατίσει και σε αυτό το τομέα καθώς ενθουσιώδεις με την ερωτική ζωή τους δήλωσαν λιγότεροι από τους μισούς.

Στην Ιαπωνία άγνωστη λέξη

Στην Ιαπωνία, ικανοποιημένο από την ερωτική τους ζωή δήλωσε μόνο το 10%! Η πλειοψηφία δεν δηλώνει μόνο απογοητευμένοι από την ερωτική τους ζωή , αλλά παίρνουν το χρυσό μεταλλείο τις λιγότερο συχνές ερωτικές επαφές.Η πλειοψηφία δεν δηλώνει μόνο απογοητευμένοι από την ερωτική τους ζωή , αλλά παίρνουν το χρυσό μεταλλείο τις λιγότερο συχνές ερωτικές επαφές.

Οργασμός πιο συχνός στους άνδρες

Η έρευνα έδειξε πως ο οργασμός είναι πιο συχνός στους άνδρες απ’ ότι στις γυναίκες.

Επιδόσεις Ελλάδας

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι οι Έλληνες είναι 6οι στην κατάταξη, πίσω από Βραζιλία, Ισπανία, Ιταλία, Νότια Αφρική και Μεξικό, με το 85% των ανδρών και το 44% των γυναικών να δηλώνουν ότι μετά από κάθε ερωτική πράξη έρχονται σε οργασμό.

Στο Hong Kong μόνο το 8% των γυναικών παραδέχεται κάτι τέτοιο!

Όσο αφορά τον μέσο όρο διάρκειας της ερωτικής επαφής στην χώρα μας αγγίζει τα 22,3 λεπτά, ενώ στην Ινδία, που είναι τελευταία στην συγκεκριμένη κατάταξη μόλις στο 13,2
.