Σε δημοπρασία οι Ολυμπιακές δάδες του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Τις τρεις Ολυμπιακές δάδες από ΣίδνεϊΠεκίνο και Λονδίνο, τις οποίες είχε στην κατοχή του ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, βγάζει σε δημοπρασία η οικογένειά του, ενώ όπως αναφέρει σε ανάρτηση από το προφίλ του Ολυμπιονίκη, μέρος από το ποσό θα δοθεί στους πληγέντες της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την Κρήτη και άφησε πίσω της σοβαρές καταστροφές και δύο νεκρούς.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιονίκης στην τελευταία συγκινητική του ανάρτηση είχε ενημερώσει ότι τα μετάλλια που είχε κερδίσει θα έβγαιναν σε δημοπρασία με σκοπό τα χρήματα να δοθούν σε δομές για παιδιά.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Πριν από ενάμιση χρόνο όταν ο Αλέξανδρος έκανε το πολύ σοβαρό χειρουργείο στον πνεύμονα εν μέσω πανδημίας, για να ευχαριστήσει τον Αλέξη Τσίπρα για όλη του τη βοήθεια και την στήριξη, αποφάσισε να του χαρίσει μία από τις Ολυμπιακές δάδες που είχε στην κατοχή του, αυτή των αγώνων του Σίδνεϊ.

Ο πρόεδρος δεν ήθελε να δεχτεί ένα τέτοιο πολύτιμο δώρο, του είπε να την κρατήσει ο Αλέξανδρος για τα παιδιά του, όμως ο Αλέξανδρος επέμενε, μάλιστα του είπε χαρακτηριστικά: “Πρόεδρε, πάρτη και χάρισέ την αν θέλεις και στα παιδιά σου, να παίζουν μπέιζμπολ στο σαλόνι σου με αυτήν, εμένα με νοιάζει μόνο να σκέφτομαι ότι την έχεις εσύ”. Χθες μετά την τελετή, ο Αλέξης Τσίπρας, μας πλησίασε την οικογένεια του Αλέξανδρου και μας είπε ότι θέλει να μας επιστρέψει αυτή τη δάδα και να μπει μαζί με τα μετάλλιά του προς δημοπρασία.

Η οικογένεια του Αλέξανδρου.»