Σαρώνει στη Θεσσαλονίκη και στην Πύλη Αξιού ο Νίκος Οικονομόπουλος

Ένας από τους επιτυχημένοuς καλλιτέχνες της εποχής του και από τους πλέον αγαπημένους τραγουδιστές της νεολαίας (και όχι μόνον), ο εκπληκτικός Νίκος Οικονομόπουλος ανατρέπει για μία ακόμη φορά τα δεδομένα της διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο χαρίζει μοναδικά μουσικά ταξίδια  με την μαγική φωνή του και όλες της μεγάλες του επιτυχίες.

Όσο για τον χώρο που φιλοξενεί αυτό το μοναδικό πρόγραμμα, η ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ, από αυτή τη σεζόν έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί. O ιστορικός αυτός ναός διασκέδασης μεταμορφώθηκε από τους επιχειρηματίες Θοδωρή Ποζίδη και Κώστα Μπερτάκη σε ένα υπερσύγχρονο venue που πλέον φιλοξενεί και τα πιο απαιτητικά show.  Πρωτοπορώντας πάντα, ανέβασε το επίπεδο της αισθητικής του χώρου, αλλά και της τεχνολογικής υποδομής έτσι ώστε το αποτέλεσμα ήχου και φωτισμού ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά και μεγάλα σχήματα και ανταποκρίνεται σε διεθνή standardsακουστικής και θεάματος.

Απολαύστε νύχτες μοναδικές με την απόλυτη φωνή,σε έναν συγκλονιστικό χώρο που κάνει την διαφορά στον χώρο της διασκέδασης!