Σάρον Στόουν: Εγώ και η αδερφή μου κακοποιηθήκαμε σεξουαλικά από τον παππού μας

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε η σταρ του Χόλιγουντ, Σάρον Στόουν, για μία τραυματική εμπειρία που βίωσε όσο ήταν παιδί μαζί με την αδερφή της. Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει στη νέα της βιογραφία «The Beauty of Living Twice», εκείνη και η αδερφή της Κέλι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού τους.

Μάλιστα η Σάρον Στόουν πρόσθεσε ότι η γιαγιά τους ήταν αυτή που τους κλείδωσε μαζί με την αδελφή της και τον παππού της σε ένα δωμάτιο.

Όπως αναφέρει η New York Post Και σύμφωνα με τα λεγόμενά της, έβαλαν εκείνη και την αδελφή της, Κέλι, σε ένα δωμάτιο με τον παππού τους, Κλάρενς Λόουσον, όταν ήταν παιδιά, και η γιαγιά τους κλείδωσε την πόρτα. Εκεί, ο ο άνδρας τις κακοποίησε.

Όταν η Σάρον Στόουν ήταν 14 ετών και ο παππούς της πέθανε, λέει ότι έσπρωξε το φέρετρο για να βεβαιωθεί πως ήταν νεκρός. «Τον έσπρωξα και η περίεργη ικανοποίηση πως επιτέλους είχε πεθάνει, με σόκαρε. Κοίταξα την Κέλι και κατάλαβε: Ήταν 11 χρονών και όλο αυτό είχε τελειώσει» γράφει στο βιβλίο της.

Η τρομακτική εμπειρία της από το εγκεφαλικό

Επίσης συνταρακτικές ήταν οι αποκαλύψεις, σε ένα άλλο σημείο της βιογραφίας της, στην επιθανάτια εμπειρία που είχε το 2001 όταν και υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο σε ηλικία 43 ετών. Περιέγραψε πως όταν ήταν στο νοσοκομείο, είδε τρεις φίλους της που είχαν πεθάνει και ήθελε να είναι μαζί τους, αλλά τελικά αρνήθηκε, επιλέγοντας να ζήσει.

Τελικά, διασώθηκε μετά από χειρουργική επέμβαση που διήρκησε 7 ώρες. Ακολούθως, είπε ότι ασπάστηκε τον Βουδισμό. Στο τέλος του βιβλίου της, η Σάρον Στόουν γράφει: «Έμαθα να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Το έμαθα αυτό από τον θάνατο, τη ζωή και από το να είμαι αυτό που συχνά λέω: Η τελευταία ζωντανή σταρ».