Σαντορίνη: Κύκλωμα παράνομης πορνείας με έδρα … τουριστικό ξενοδοχείο!

Οίκο ανοχής είχαν μετατρέψει ένα ξενοδοχείο στη Σαντορίνη ένας μαστροπός και κάποιες ιερόδουλες

Στα πράσα πιάστηκαν από έναν αστυνομικό που παρίστανε τον ενδιαφερόμενο για να κλείσει ραντεβού.

Σε οίκους ανοχής είχε μετατρέψει τα δωμάτια ενός ξενοδοχείου στη μαγευτική Σαντορίνη ένα κύκλωμα παράνομης πορνείας που απαρτιζόταν από τρεις Έλληνες, δύο γυναίκες που προσέφεραν τις ερωτικές “υπηρεσίες” τους στους πελάτες και τον μαστροπό τους που κανόνιζε τα ραντεβού μέσω ιστοσελίδας.

Ωστόσο, οι αγγελίες που αναρτούσαν στην ιστοσελίδα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας και ένας από αυτούς επικοινώνησε διαδικτυακά με τον μαστροπό παριστάνοντας τον ενδιαφερόμενο. Αφού συμφώνησαν για τον τόπο, τον χρόνο και την αμοιβή της ερωτικής συνεύρεσης, ο “πελάτης” συνάντησε τις εκδιδόμενες στο κατάλυμα και τους κατέβαλε 150 ευρώ.

Εκείνη την στιγμή, επενέβησαν οι συνάδελφοι του αστυνομικού και πέρασαν χειροπέδες και στα τρία μέλη του κυκλώματος. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 809,7 ευρώ και πέντε κινητά τηλέφωνα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα, με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.