Σάνα Μάριν: Το ξέσπασμα της Φινλανδής πρωθυπουργού μετά τον σάλο με τα βίντεο

Η Σάνα Μάριν είπε ότι αποτελέσματα του τεστ θα βγουν την επόμενη εβδομάδα και επανέλαβε ότι δεν έκανε κάτι παράνομο στα πάρτι.

Ακόμη, ανέφερε ότι ουδέποτε έκανε χρήση ναρκωτικών, ούτε στα εφηβικά της χρόνια, ενώ τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν επηρέασαν τα πάρτι και γενικά η προσωπική της ζωή την ικανότητα της να κυβερνά τη χώρα, απαντώντας έμμεσα στις αποφάσεις για ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ.

Δημοσιογράφος τη ρώτησε για το φιλί που φαίνεται να της δίνει στο λαιμό ο φίλος της ενώ χορεύουν, με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας να ξεκαθαρίζει πως της μιλούσε και ίσως να την άγγιξε στο μάγουλο.

Δείτε το βίντεο

 

«Αν με φιλούσε κάποιος στο μάγουλο, δεν είναι απρεπές, ούτε κάτι που δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω ή να συζητήσω με τον σύζυγό μου», δήλωσε η Σάνα Μάριν.

Απαντώντας στις επικρίσεις για παραβίαση του ιδιωτικού βίου, τα μέσα ενημέρωσης που προβάλουν τα βίντεο επικαλούνται το δημόσιο συμφέρον.

Με την ένταξη στο ΝΑΤΟ να εκκρεμεί, η Φινλανδία βρίσκεται σε άτυπη προεκλογική περίοδο καθώς οι βουλευτικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις αρχές Απριλίου, δηλαδή σε 8 μήνες.