Σάκκαρη: Πέρασε στα ημιτελικά του τουρνουά της Μελβούρνης

Σάκκαρη

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-4, 6-2 της Γερμανίδας πρώην Νο1 Αντζελίκ Κέρμπερ στον προημιτελικό του Grampians Trophy , τα ξημερώματα του Σαββάτου

Με φανταστική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον ημιτελικό του Grampians Trophy της Μελβούρνης.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο22) επικράτησε με 6-4, 6-2 της Γερμανίδας πρώην Νο1 Αντζελίκ Κέρμπερ στον προημιτελικό και θα παίξει στον ημιτελικό απέναντι στην Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ για μια θέση στον τελικό του τουρνουά WTA 500.

Η Μαρία Σάκκαρη αν και δεν ξεκίνησε καλά στον αγώνα και βρέθηκε πίσω με 1-4, γύρισε τον… διακόπτη, βελτίωσε το σερβίς της και επικράτησε με 6-4 στο 1ο σετ!

Στο 2ο σετ η Μαρία Σάκκαρη αρχίζει με μπρέικ (1-0) και στο 2ο γκέιμ θα σβήσει διπλό μπρέικ πόιντ και με άσο θα κλείσει με κόπο για το 2-0. Με νέο μπρέικ η Μαρία θα φτάσει στο 3-0 και θα κερδίσει το 8ο συνεχόμενο γκέιμ της.

Στο 4ο γκέιμ θα σβήσει 2 μπρέικ πόιντ της Κέρμπερ και θα φτάσει στο 4-0 με το 9ο σερί κερδισμένο γκέιμ της. Η Κέρμπερ μετά από το 9-0 θα πάρει ένα γκέιμ για να μειώσει σε 4-1 και σε 5-2. Η Σάκκαρη θα κλείσει το σετ στο 6-2 και θα προκριθεί στα ημιτελικά.

Αυτός θα είναι ο 2ος ημιτελικός της Μαρίας Σάκκαρη στο 2021 έχοντας παίξει μόλις σε 2 τουρνουά ενώ συνολικά θα είναι ο 11ος στην καριέρα της. Με την Κονταβέιτ έχει 7 αγώνες και 4-3 νίκες η Σάκκαρη.