Σάκης Κατσούλης: «Δεν τα βρήκαμε με την ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου»

Σάκης Κατσούλης

Ο νικητής του Survivor εξηγεί γιατί δεν συνεργάστηκε τελικά με την παρουσιάστρια
Ο Σάκης Κατσούλης εξήγησε τον λόγο που δεν προχώρησε τελικά η συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή Love It.

Όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο νικητής του Survivor, «δεν τα βρήκανε» με την ομάδα της Μαλέσκου.

«Η πρώτη μου επαφή με το θέμα ήταν από τα Μέσα. Βέβαια, μετά με κάλεσε και το κανάλι, μιλήσαμε, είδαμε ότι δεν έχουμε κοινή ροή και δεν τα βρίσκαμε και έτσι, πήραμε από κοινού την απόφαση να μην είμαι στην εκπομπή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του Αλέξη Παππά και τον ρόλο του ως ο νέο Bachelor, ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε:

«Ο Αλέξης Παππάς είναι μία κατηγορία μόνος του, όπως και ο Τριαντάφυλλος. Είναι γεννημένος για το Bachelor. Νομίζω αυτό είπε και στο intro της εκπομπής. Είναι σαν να παίζει τον ρόλο της ζωής του. Στην ουσία, αυτός είναι ο Αλέξης Παππάς».

Όσον αφορά την σχέση του με την Μαριαλένα, ο Σάκης Κατσούλης επιμένει ότι δεν είναι μαζί, απλώς ήρθαν πολύ κοντά λόγω του ριάλι και αυτή η δύσκολη συνθήκη τους έκανε να εκτιμήσουν ξανά κάποια πράγματα.

«Χωρίς λόγο έχετε μπερδευτεί για μένα και τη Μαριαλένα. Εμείς τα λέγαμε ξεκάθαρα, ήταν αυτό που βλέπετε και ακόμα είναι αυτό που βλέπετε.

Περάσαμε μια κατάσταση, την οποία δεν νομίζω πως υπάρχει άλλο ζευγάρι στον κόσμο που την έχει ζήσει.

Να ξαναενωθεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Η ουσία και η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά αλλά μέχρι εκεί», είπε.