Σ. Βόσσου για Α. Μικρούτσικο: Διασωληνώθηκε προληπτικά, αποσωληνώθηκε και πηγαίνει καλύτερα

Σ. Βόσσου για Α. Μικρούτσικο

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Σοφία Βόσσου και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για το τι συμβαίνει, λόγω διάφορων σχολίων που έχουν γραφτεί από χθες που έγινε γνωστή η είδηση πως βρίσκεται στην εντατική.

«Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί πολλά λέγονται και δε θέλω. Διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και είναι καλά, πηγαίνει καλύτερα. Εδώ και 1,5 μήνα περίπου, μπήκαμε στον Ευαγγελισμό γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του.

Πήγε πάρα πολύ καλά. Έχει υποκείμενα (σ.σ. νοσήματα) ο Ανδρέας, δηλαδή τα πνευμονάκια του, η καρδούλα του, από την προηγούμενη κατάσταση. Κάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο, με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν.

Η αλήθεια είναι τώρα ότι αποσωληνώθηκε, είναι μια χαρά, παραμένει στην Εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες και θα επιστρέψει στο δωμάτιο. Είναι κοντά του ο γιος του βέβαια και η σύντροφός του.

Καθημερινά μιλάμε και με τον Αντρέα έχω μιλήσει. Μιλάμε στο τηλέφωνο. Έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, είναι συγκινητική η αγάπη και είναι ένας μεγάλος βαθμός προστασίας», είπε η Σοφία Βόσσου.