Σ.Τζώρτζογλου: «Αυτός είναι ο ρόλος που είπα “όχι” και στην συνέχεια το μετάνιωσα»

Στράτος Τζώρτζογλου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου εμφανίστηκε στο After Dark κι αποκάλυψε στον Θέμη Γεωργαντά τον λόγο που αρνήθηκε να παίξει στην «Αναστασία» και στην συνέχεια το μετάνιωσε.

«Νομίζω ένας ρόλος που πραγματικά το μετάνιωσα γιατί δεν είχα καταλάβει εκείνη την εποχή.

Το όχι μου ήταν για ένα σίριαλ που λεγόταν Αναστασία και πήραν τον Άλκη Κούρκουλο γιατί είναι εκπληκτική η σεναριογράφος κι ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα.

Είχαμε βάλει μπρος και θα έπαιζα σε μια κωμωδία με την πρώην γυναίκα μου Μαρία Γεωργιάδου, την Μια Υπέροχη Ζωή, δεν προλάβαινα και τα δύο. Στενοχωρήθηκα πολύ.

Eίχα τρελαθεί με τον ρόλο αλλά είχα δώσει τον λόγο μου στην Μαρία. Δεν μπόρεσα να βολέψω και τα δύο γιατί ήταν στο Mega. Δυστυχώς».

 

 

Ύστερα πέρασε στην ανάκριση του Θέμη Γεωργαντά και απάντησε πρώτα από όλα στο πιο αρνητικό σχόλιο που διάβασε για εκείνον στα social media.

«Βλέπανε τη σχέση μου με τη Σοφία ως διαφήμιση, παλιμπαιδισμό, τρέλα. Ότι με παντρεύτηκε για τα λεφτά μου και τους είπα “ελάτε να δείτε πόσα χρωστάω».

Σεξ, φαγητό και ύπνος είναι η σειρά που ακολουθεί στη ζωή του και η μεγαλύτερη αμοιβή που έχει πάρει είναι στη «Φάρμα» δεδομένου του σύντομου χρονικού διαστήματος που την κέρδισε.

Με τη Σοφία ο πιο συχνός λόγος που τσακώνεται είναι ο… έρωτας. Αν ήταν γυναίκα για ένα 24ωρο θα έκανε one night stand με τον Marlon Brando και τον Daniel Day Lewis.