Σ.Κασσελάκης για Σημίτη: «Σιγά μην πήγαινα στην εκδήλωση – Ήταν διαπλεκόμενος και σπατάλησε τόσα δισ. ευρώ του ελληνικού λαού»

Εξήγηση γιατί δεν παραβρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με μία ξεκάθαρη δήλωση

με την οποία καθιστά τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για την κατασπατάληση δισεκατομμυρίων ευρώ του ελληνικού λαού και τον χαρακτήρισε «διαπλεκόμενο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε προσκληθεί στην εκδήλωση, υπήρχε μάλιστα κάθισμα με το όνομά του, ωστόσο ο Σ.Κασσελάκης δεν πήγε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί δεν πήγε ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών.

Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε».

Με την δήλωση του αυτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διαχώρισε τη θέση του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και από τον πολιτικό χώρο από τον οποίο ο πρωθυπουργός «ψαρεύει» στελέχη και ψήφους.

Γιατί μία προσεκτική ματιά στην σύνθεση της κυβέρνησης δείχνει ότι πολλά από τα μέλη της προέρχονται από τον παλιό σημιτικό ΠΑΣΟΚ.