Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ζητάει για τα δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας

Η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητάει να γίνει με δικές της δαπάνες ο επανέλεγχος του δείγματος αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκε η κεταμίνη, με τη διαδικασία να κοστίζει κοντά σχεδόν 5.000 ευρώ

«Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα με δαπάνες της κατηγορούμενης – χωρίς να επιβαρύνει κανέναν- να γίνει επανέλεγχος αυτού του δείγματος αίματος για να δούμε εάν επαληθεύονται αυτά τα δεδομένα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα» δήλωσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος στο Mega.

Η εξέταση των φιαλιδίων, ωστόσο, έχει ανατεθεί μετά από εντολή της ανακρίτριας στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητά με νέο αίτημα να γίνει ταυτόχρονα ο ίδιος έλεγχος και σε άλλο εργαστήριο – δικής της επιλογής – και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Τοξικολογίας & Εγκληματολογικής Χημείας στην Κρήτη.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 5.000 ευρώ.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά επιπλέον να γίνει ποσοτικός προσδιορισμός της κεταμίνης που βρέθηκε στο σωματάκι της Τζωρτζίνας.

«Ζητήσαμε να προσδιοριστεί από τους επιστήμονες στα πλαίσια της ανάκρισης σε τι περίπου ποσότητα, δηλαδή σε πόσα φιαλίδια κεταμίνης πρέπει να έχουν χορηγηθεί στο παιδί για να έχουμε αυτήν την περιεκτικότητα κεταμίνης στο αίμα» αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.