Ροναλντίνιο: Ελεύθερος μετά από πέντε μήνες κράτησης στην Παραγουάη

Ροναλντίνιο

Ελεύθερος μετά από πέντε μήνες σε κρατητήρια και σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Παραγουάη αφέθηκε ο διάσημος αστέρας του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο, ο οποίος είχε συλληφθεί μαζί με τον αδερφό του για κατοχή πλαστού διαβατηρίου και ως ύποπτος για διακίνηση.

Την απόφαση ανακοίνωσε δικαστής στην Παραγουάη, ο οποίος εξέτασε τα νέα στοιχεία και το αίτημα που είχε καταθέσει ο δικηγόρος του Βραζιλιάνου.

Ο Ροναλντίνιο είχε συλληφθεί και οδηγηθεί σε φυλακή στην Παραγουάη, αλλά τέλη Απριλίου κατάφερε να πάρει δικαστική απόφαση και να μεταφερθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, σε ειδικό ξενοδοχείο, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης του.

«Προσεύχομαι να τελειώσει σύντομα όλο αυτό. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν θα είμαι ελεύθερος είναι να συναντήσω τη μητέρα μου και να της δώσω ένα μεγάλο φιλί. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα μου συνέβαινε αυτό.

Έμεινα έκπληκτος όταν άκουσα από τις αρμόδιες αρχές ότι τα έγγραφα που είχα στην κατοχή μου ήταν πλαστά. Προσεύχομαι και ελπίζω πως ο Θεός θα βάλει σύντομα τέλος σε όλη αυτή την κατάσταση.

Σε όλη την καριέρα μου προσπάθησα να είναι σωστός επαγγελματίας και να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους με το ποδόσφαιρο», είχε δηλώσει κατά την έξοδό του από τη φυλακή.