Ρόδος: Πίσω από τα “κάγκελα” ο 40χρονος που παρενοχλούσε σεξουαλικά 12χρονη

Αυτό απέδειξε η έρευνα της αστυνομίας, γεγονός που προκάλεσε σοκ στην οικογένεια του κοριτσιού.

Όπως μεταδίδουν το STAR και η dimokratiki.gr, ο δράστης, ο οποίος ήταν συγγενής του κοριτσιού, άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά το 12χρονο παιδί, χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του με άλλα στοιχεία ταυτότητας.

Του έστελνε αισχρά μηνύματα στο messenger και στο facebook, ζητώντας επίμονα να συναντηθούν.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος ειδικότερα για το ό,τι την 12η Νοεμβρίου 2017, με πρόθεση, κάνοντας χρήση του διαδικτύου και της εφαρμογής «messenger», μέσω του χώρου κοινωνικής δικτύωσης «facebook» και κάνοντας χρήση λογαριασμού σε στοιχεία άλλου ατόμου, που ο ίδιος διατηρεί, απέστειλε σε μια 12χρονη τα εξής μηνύματα:

-«…Σε βλέπω συχνά στο δρόμο που περνάς και με ερεθίζεις πολύ»,

-«θέλω πολύ να στο …» και

-«θα ήθελα πολύ να βρεθούμε οι δυο μας».

Μάλιστα, φέρεται ότι έφτασε στο απίστευτο σημείο να κάνει βιντεο-κλήση στο παιδί ως κοινός επιδειξίας. Το παιδί σοκαρισμένο, ενημέρωσε τους γονείς του, οι οποίοι προσπάθησαν αρχικά να κόψουν κάθε τηλεφωνική επαφή με τον άγνωστο άνδρα.

Κάποια στιγμή, όμως, διαπίστωσαν έντρομοι ότι ο δράστης άρχισε να παρακολουθεί το παιδί, γιατί σε ένα μήνυμά του περιέγραφε τα ρούχα που φορούσε.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και η έρευνα οδήγησε στο πρόσωπο του δράστη, που όπως αποδείχθηκε ήταν συγγενής τους. Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή.