Ρεάλ: Υπέρ της παραμονής του Αντσελότι ο κόσμος της ομάδας

Η διαδικτυακή ψηφοφορία της Marca δείχνει πως οι φίλοι της Ρεάλ θέλουν παραμονή Αντσελότι στον πάγκο.

Μπορεί η διοίκηση της Ρεάλ και ο ίδιος ο Κάρλο Αντσελότι να έχουν καταστήσει σαφές πως θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν, ωστόσο μετά το άδοξο φινάλε της σεζόν γίνεται πολύς λόγος για τον Ιταλό προπονητή.

Η «βασίλισσα» κατέκτησε το Κύπελλο, αλλά έχασε με διαφορά το πρωτάθλημα και αποκλείστηκε χθες στα ημιτελικά του Champions League γνωρίζοντας τη συντριβή από τη Μάντσεστερ Σίτι (4-0).

Η Marca σε διαδικτυακή έρευνα ζήτησε τη γνώμη του κόσμου για το μέλλον του «Καρλέτο». Η πλειοψηφία, όχι συντριπτικά πάντως, τάχθηκε υπέρ του. Το 63% των περίπου 66.000 ψηφοφόρων απάντησαν πως «Ναι, πρέπει να μείνει.

Είναι ο καλύτερος προπονητής που μπορεί να έχει η Ρεάλ». Το 37% απάντησε «Όχι, η σεζόν ολοκληρώθηκε άσχημα και δεν πρέπει να συνεχίσει».

Όσο για το πού χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα; Το 82% απάντησε «χρειάζονται αμυντικοί, μπακ και κάποιος να πλαισιώσει τον Μπενζεμά στην επίθεση»,

το 12% «πρέπει να κάνει τα πάντα για να φέρει τον Εμπαπέ, μπορεί να αλλάξει όλη την ομάδα» και το 6% «με την προσθήκη του Μπέλινγκαμ είμαστε μια χαρά».