Ραδιοφωνικός παρουσιαστής στις Φιλιππίνες πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής

Γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός στις Φιλιππίνες πυροβολήθηκε την ώρα που βρισκόταν στον αέρα, ενώ αρκετοί παρακολουθούσαν live την εκπομπή του μέσω του Facebook και είδαν σοκαρισμένοι τη δολοφονία του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror, ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής Juan Jumalon, εκτελέστηκε ζωντανά από έναν ένοπλο που εισήλθε στο στούντιο προσποιούμενος τον ακροατή.

Την ώρα που ο ραδιοφωνικός παραγωγός, γνωστός και ως DJ Johnny Walker, έκανε την εκπομπή του, στην πόλη Calamba στην επαρχία Misamis Occidental, ο δράστης τον πυροβόλησε δύο φορές.

Στην συνέχεια, ο δράστης άρπαξε το χρυσό περιδέραιο του θύματος πριν διαφύγει με μοτοσικλέτα μαζί με έναν συνεργό που τον περίμενε έξω. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να βρουν τον δράστη αλλά και για να διαπιστωθούν τα κίνητρα του δολοφόνου.

Ο ύποπτος που έχει δώσει η αστυνομία

Η αστυνομία του Misamis Occidental έδωσε στη δημοσιότητα το πρόσωπο ενός από τους υπόπτους.

Βίντεο από την επίθεση δείχνει τον ραδιοφωνικό παραγωγό να σταματά την εκπομπή και να κοιτάζει προς τα πάνω πριν ακουστούν οι δύο πυροβολισμοί. Στην συνέχεια, γέρνει αιμόφυρτος στην καρέκλα του, ενώ η μουσική συνεχίζει να παίζει.

Κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο υπέκυψε στα τραύματα του. Ο δράστης δεν φαίνεται στο livestream του Facebook, αλλά η αστυνομία δήλωσε ότι ελέγχει αν οι κάμερες ασφαλείας που είναι εγκατεστημένες στο σπίτι και στους γείτονές του κατέγραψαν κάτι.