Πύργος: Γυναίκα έκλεψε κοσμήματα και τα πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο

Μια γυναίκα ήταν η δράστιδα της κλοπής κοσμημάτων από το σπίτι ενός άνδρα στον Πύργο, που είχε γίνει πριν από δέκα ημέρες. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι η δράστιδα είχε πουλήσει μέρος των κλοπιμαίων σε ένα ενεχυροδανειστήριο.

Η 38χρονη Ελληνίδα, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί, είχε καταφέρει να τρυπώσει στο σπίτι και να αρπάξει κοσμήματα αξίας 7.000 ευρώ, μέρος των οποίων βρέθηκαν στο ενεχυροδανειστήριο και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ τα υπόλοιπα έχει μαζί της η δράστιδα που δεν εντοπίστηκε ακόμη. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Έκλεψαν κλουβιά με ωδικά πτηνά στον Πύργο!

Το κελάηδημα από δυο εκπαιδευμένες καρδερίνες που βρίσκονταν μέσα στα κλουβιά τους σε ένα σπίτι στον Πύργο, φαίνεται ότι… μάγεψε τρεις Έλληνες που τα έκλεψαν το απόγευμα της Δευτέρας! Η κλοπή, όμως, εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και τα κλουβιά με τα κλεμμένα ωδικά πτηνά βρέθηκαν κρυμμένα σε ένα σημείο κοντά στο σπίτι ενός από τους τρεις δράστες, που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.