Πυγμαχία – Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων : Με στόχο τα μετάλλια η Εθνική μας ομάδα στην Τουρκία

Με τις ολόθερμες ευχές του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρη Μαριόλη για νικηφόρα αποτελέσματα αναχώρησε σήμερα το πρωί η Εθνική μας ομάδα για να συμμετάσχει στους αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παμπαίδων που θα λάβουν χώρα στην πόλη Ερζερούμ της Τουρκίας από τις 11 έως τις 21 Αυγούστου.

Ο κ. Μαριόλης συνομίλησε με τους νεαρούς αθλητές μας καθώς και με τους ομοσπονδιακούς προπονητές που συνοδεύουν την Ελληνική Αποστολή κ.κ. Αρτούρ Μικαελιάν και Γιώργο Γκαβέζο.

Ο ισχυρός άνδρας της Ελληνικής Πυγμαχίας γνωστός για την μεγάλη αγάπη που τρέφει για το άθλημα της καρδιάς του ακόμη μία φορά στήριξε ο ίδιος οικονομικά την αποστολή λόγω έλλειψης χρημάτων στα ταμεία της ΕΟΠ αποδεικνύοντας έτσι την πίστη και την πλήρη στήριξη του στους αθλητές του. Εξάλλου όλοι θυμόμαστε την δήλωσή του μόλις ανέλαβε τα ηνία της Προεδρίας της ΕΟΠ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να επαναφέρω την πυγμή και το χαμόγελο στους αθλητές και τις αθλήτριες, θέλω πάλι τα ρινγκ να σφύζουν από ενδιαφέρον, κίνηση και ζωή. Απώτερος σκοπός μου είναι να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο έργο της ΕΟΠ με ήθος και σεβασμό στους θεσμούς, έχοντας πάντα πυξίδα τις αρχές της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης και της ανιδιοτέλειας με στόχο την μέγιστη προσφορά στην αθλητική μας κοινότητα. Είμαστε μια γροθιά, όλοι μαζί νικητές!