Πυγμαχία: Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Κορασίδων: Κορυφαίες εμφανίσεις πραγματοποιούν οι Έλληνες αθλητές – 3ο μετάλλιο για την Ελλάδα

Ακόμη ένα μετάλλιο εξασφάλισε η Εθνική μας ομάδα Παμπαίδων και Κορασίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας που διεξάγεται στο  Ερζερούμ της Τουρκίας.

Πραγματοποιώντας μία εκπληκτική εμφάνιση ο αθλητής μας Μπλιάτζε Νικόλαος κατάφερε να νικήσει τον Ιρλανδό αντίπαλο του John Paul Mangas, έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα εξασφαλίζοντας έτσι ένα ακόμη μετάλλιο για την Εθνική μας ομάδα (το τρίτο κατά σειρά) έχοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί στον ημιτελικό της κατηγορίας των 70 κιλών με στόχο τον τελικό.

Αμέσως μετά την σπουδαία νίκη του αθλητή της Εθνικής μας ομάδας τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Μαριόλης Χάρης και για την σημερινή επιτυχία λέγοντας χαρακτηριστικά: Μπράβο Νικόλα το πάθος σου, η αγωνιστικότητα σου στον σημερινό αγώνα μας έκανε υπερήφανους! Καλή συνέχεια σε όλη την Ελληνική αποστολή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ερζερούμ της Τουρκίας οι αποστολές των Εθνικών Ομάδων μιλούν με λόγια θαυμασμού για την Ελληνική αποστολή γεγονός που δείχνει ότι σε Ευρωπαϊκό επίπεδο η Ελληνική Πυγμαχία κερδίζει όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και το κύρος που της έλειπε. Ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΠ κ. Χάρης Μαριόλης με την αμέριστη στήριξή του φέρνει τα χαμόγελα στα πρόσωπα των Ελλήνων πυγμάχων…. και βρισκόμαστε μόνο στην αρχή!

Δείτε στο ενεργό link το video με τους πανηγυρισμούς της Ελληνικής μας αποστολής μετά τη νίκη του αθλητής μας Μπλιάτζε Νικόλαου. https://www.facebook.com/100006959980973/videos/519831993277478/

Ήδη μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει με τις νίκες τους τις προηγούμενες ημέρες να εξασφαλίσουν  μετάλλια στις κατηγορίες τους η αθλήτριά μας Σδούγα Αγγλική 40 κιλά και ο αθλητής μας Τόπαλος Πέτρος 60 κιλά.

Τις επόμενες ημέρες θα αγωνιστούν στα προημιτελικά με στόχο την νίκη προκειμένου να περάσουν στους ημιτελικούς των κατηγοριών οι Κωνσταντινούδης Πέτρος 42 κιλά και Καραϊτης Αγγελος 52 κιλά.