Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν οι κάτοικοι της Καλλιθέας στον Κώστα Ασκούνη!

ασκουνης

Πλήθος κόσμου αγνόησε τις κάκιστες καιρικές συνθήκες και έδωσε το παρών στην συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Καλλιθέας κ. Κώστα Ασκούνη που έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας.

Κατάμεστο ήταν από νωρίς το Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας με τους φίλους του Κώστα Ασκούνη να δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του. Το εσωτερικό του θεάτρου, το φουαγέ και οι γύρο δρόμοι, κατακλύστηκαν από τους ένθερμους υποστηρικτές του, από προσωπικότητες του πνεύματος, αυτοδιοικητικούς από άλλες πολιτικές παρατάξεις, υποψήφιους νέους ανθρώπους δείχνοντας ότι όλοι μαζί και μπορούν και θέλουν να κάνουν την Καλλιθέα μία πόλη αντάξια του ονόματος της.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας συγκίνησε τους παρευρισκομένους όταν μιλώντας για το πρόβλημα της υγείας του ανέφερε: «καμία μάχη δεν είναι χαμένη, όταν δίνεται με πίστη στη ζωή και αποφασιστικότητα για την νίκη», στέλνοντας έτσι μήνυμα αλληλεγγύης προς όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.

Στην συνέχεια άσκησε δριμύτατη κριτική στην σημερινή διοίκηση του Δήμου λέγοντας χαρακτηριστικά: «…αυτά τα 5 χρόνια δεν έχει να επιδείξει ένα δικό της έργο, οδηγώντας στην διαρκή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των Καλλιθεατών…» τονίζοντας ότι: «Η πόλη δεν έχει άλλες αντοχές. Όχι άλλος χαμένος χρόνος».

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πλήθος των παρευρισκομένων όταν ο Κώστας Ασκούνης παρουσίασε 10 νέους συνεργάτες του οι οποίοι έχουν ένα κοινό γνώρισμα: δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τα δημοτικά πράγματα της πόλης, αναδεικνύοντας έτσι την πρόθεση του για ανανέωση ιδεών και προσώπων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ» του Κώστα Ασκούνη που είναι η ονομασία της παράταξης του.