Πρόβλεψη ή σύμπτωση: Γράμμα 11χρονης από το 1969 κάνει τρομερά ακριβείς προβλέψεις για το μέλλον

Το γράμμα έγραψε μια 11χρονη μαθήτρια τον Φεβρουάριο του 1969 και κάνει μερικές ενδιαφέρουσες προβλέψεις…

Ένα γράμμα από το 1969 βρέθηκε πίσω από καναπέ και περιείχε ακλόνητες προβλέψεις για το μέλλον. Το πιο περίεργο; Το γράμμα γράφτηκε από μια μαθήτρια 11 ετών!

Την ανακάλυψη έκανε ο σύζυγος της Ρόζα Μπέκερτον, 67 ετών, την ώρα που έφτιαχνε ένα έπιπλο για έναν πελάτη.

Το κορίτσι που έγραψε το γράμμα έκανε προβλέψεις για το μέλλον και χρονολογείται στις 23 Φεβρουαρίου 1969. Η μικρή, όχι μόνο έκανε προβλέψεις αλλά πέτυχε και μία καθώς «μάντεψε» σωστά την ύπαρξη των βιντεοκλήσεων.

Η Ρόζα αποφάσισε να δημοσιεύσει το γράμμα σε περίπτωση που η συγγραφέας, η οποια θα ήταν 62 τώρα, είναι ακόμα εν ζωή.

«Είναι απίστευτο! Έκανε τόσες σωστές προβλέψεις. Με το δικό της παιδικό μυαλό βέβαια πίστευε ότι όλα θα συμβούν μέσα σε 10 χρόνια», σχολιάζει η Ρόζα η οποία αδυνατεί να πιστέψει τι ανακάλυψε.

«Το γράμμα δεν έχει υπογραφή, αλλά έχει σημειώσεις από δασκάλα που υποδεικνύει τα λάθη. Ο σύζυγός μου έχει βρει όλα τα είδη σκουπιδιών σε καναπέδες – αλλά ποτέ τίποτα τόσο ενδιαφέρον όσο αυτό».

«Το έτος είναι το 1980. Εδώ είμαι 21 ετών, καθισμένη σε ένα μαξιλάρι. Θυμάμαι όταν ήμουν 11 ετών στο σχολείο, τα πράγματα έχουν αλλάξει τόσο πολύ από τότε» αρχίζει το γράμμα.

«Για παράδειγμα, η τηλεόραση έχει αλλάξει. Το 1969 ήταν ένα τετράγωνο κουτί με κουμπιά μπροστά του. Τώρα είναι μια μεγάλη οθόνη με κουμπιά στο βραχίονα της καρέκλας για να μπορείς να την ανοίγεις και να την κλείνεις».

Η μαθήτρια φαντάζεται ότι είναι παντρεμένη και ότι εργάζεται στην τράπεζα. Λέει ότι στο παρελθόν θα είχε «ετοιμάσει τσάι» για όταν επιστρέψει ο σύζυγός της.

«Το μόνο που έχουμε είναι ένα κομμάτι τσίχλας για φαγητό. Μπορεί να πιστεύετε ότι δεν έχουμε αρκετό φαγητό, αλλά κάνετε λάθος, γιατί αυτό το κομμάτι τσίχλας είναι φαγητό. Μασάς αυτή τη τσίχλα μπορείς να νιώσεις το φαγητό να πέφτει».

Η 11χρονη φαντάζεται επίσης ότι οι πόρτες του σπιτιού τους είναι «ηλεκτρικές» και λειτουργούν με κουμπιά.

Η κοπέλα τελειώνει την επιστολή της λέγοντας: «Πραγματικά όταν σκέφτομαι αυτά τα δέκα χρόνια, τα πράγματα έχουν αλλάξει τρομερά».