Πρωτοχρονιά 2023: Στην Πλατεία Συντάγματος θα υποδεχθεί η Αθήνα τον νέο χρόνο

Η Αθήνα μετράει αντίστροφα για να καλωσορίσει την πιο ελπιδοφόρα νύχτα του χρόνου την Πρωτοχρονιά. Επίκεντρο η πλατεία Συντάγματος με το γλέντι να διαρκέσει μέχρι το πρωί.

Στη γιορτινή και λαμπερή πλατεία Συντάγματος η Πρωτοχρονιά θα βρει τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή, με 10μελή ορχήστρα, να ερμηνεύουν τραγούδια και αγαπημένες μελωδίες και ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τις φετινές γιορτές.

Οικοδεσπότες της βραδιάς, που θα ξεκινήσει στις 10:30 το βράδυ θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο παρουσιαστών της ΕΡΤ.

Ελάχιστα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στη σκηνή θα ανέβει ο δήμαρχος Αθηναίων, ο Κώστας Μπακογιάννης. Μαζί με τους Αθηναίους θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα, για την αλλαγή του χρόνου, που όπως πάντα θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1.

  Η έλευση του 2023 θα συνοδευτεί από πυροτεχνήματα, που θα κάνουν τη νύχτα μέρα.

Λίγο πιο μακριά αλλά πάντα στην καρδιά της Αθήνας, στη στοά της Βαρβακείου ο Δήμος Αθηναίων με τους πιο σημαντικούς dj της πόλης δημιουργούν ένα ανοικτό πάρτι για όλους που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.