Πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. ο γιατρός που «παρέλυσε» στην Κέρκυρα;

Πολιτικό άρωμα ενδέχεται να αποκτήσει η υπόθεση του γιατρού από την Κέρκυρα, που όπως καταγγέλλεται, είπε ψέματα ότι παρέλυσε όταν έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό, καθώς ήταν πρώην υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Η είδηση για την παράλυση του γιατρού κυκλοφόρησε χθες και αναπαράχθηκε πολύ γρήγορα, καθώς θύμισε την περίπτωση της 42χρονης νοσηλεύτριας πάλι από την Κέρκυρα, η οποία έχει, πλέον, επανέλθει πλήρως.

Ωστόσο ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος έκανε λόγο για στημένη υπόθεση και fake news.

Επισήμανε, μάλιστα, ότι ο εν λόγω γιατρός κατηγορείται για συμμετοχή σε εκτός σειράς εμβολιασμούς στην Κέρκυρα, καθώς ήταν υπεύθυνος για τον εμβολιασμό στο νησί και πως έχει διαταχθεί εις βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλέστηκε ο κ. Βασιλακόπουλος ο δημοσιογράφος που μετέδωσε την είδηση φοβίζοντας την Ελλάδα είναι ένας εκ των εμβολιασθέντων εκτός σειράς. «Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, δεν πρέπει να γίνονται και δημιουργούν τρομερά μεγάλα προβλήματα» είπε ο πρώτος.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον, πάντως, αποτελεί το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν υποψήφιος βουλευτής Κέρκυρας με τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, το 2012…

efsyn.gr