Προγνωστικά με καλύτερες αποδόσεις στις Στοιχηματικές

Αρκετά παιχνίδια σήμερα στα προγνωστικά Άρχοντας Κυριακή 02/08/20 στις στοιχηματικές εταιρίες, αφού κάποια πρωταθλήματα έχουν την δράση τους, όπως η Σκανδιναβία, η Ιταλία και όχι μόνο. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίζει στις στοιχηματικές επιλογές.

Η πρώτη στάση θα γίνει στην μεγάλη κατηγορία της Σουηδίας, αφού υπάρχουν νωρίς παιχνίδια. Εκεί όπου παίζεται το διπλό της Χάμαρμπι στην έδρα της Χέλσινγκμποργκ, ενώ αργότερα παίζεται επίσης και το διπλό της Μάλμε στην έδρα της Γκέτεμποργκ.

Στην Σκωτία, λογικά η Σέλτικ δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει εντός έδρας την Χάμιλτον, ενώ στην Ιρλανδία υπάρχει το διπλό της Μποέμιαν απέναντι στην Κορκ, που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Φουλ δράση και σήμερα στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας, όπου μας δίνει όλο αυτό το διάστημα μερικές επιλογές. Στάση στο Σάρπσμποργκ – Άαλεσουντ, καθώς μας απασχολεί ο λογικός άσος.

Πάμε όμως και στο κυρίως… μενού της ημέρας, που είναι φυσικά η δεύτερη πεντάδα αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής στην Serie A. Εκεί όπου γίνεται μάχη για το ποια εκ των Τζένοα ή Λέτσε ακολουθήσουν την Μπρέσια και την Σπαλ στην δεύτερη κατηγορία.

Η Τζένοα βρίσκεται στο +1 από την Λέτσε και υποδέχεται την Βερόνα, όμως στοιχηματικά θα μας απασχολήσει το Goal/Goal. Από την πλευρά της η Λέτσε φιλοξενεί την αδιάφορη Πάρμα και ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

Τι επιλέγω για προβλέψεις σήμερα

Πρώτη πρόταση, με το διπλό της …

ΠΗΓΗ: ARXONDASBET.COM