Προγνωστικά Γαλλίας: Με φόρα από την Ευρώπη

Λυών-Ντιζόν

Ξεκίνημα για τη Λυών, η Ντιζόν έχει στόχο την παραμονή.

Λυών: Μπαίνει τώρα στη μάχη του πρωταθλήματος αφού λόγω της ευρωπαϊκής πορείας της το παιχνίδι της πρεμιέρας αναβλήθηκε. Απογοητευτική η πορεία της μέχρι την διακοπή αφού την βρήκε στην 7η θέση και εκτός ευρωπαϊκών θέσεων.  Απών ο Κονέ.

Ντιζόν: Κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχασε εντός έδρας με 1-0 από την Ανζέ και συνεχίζει με ένα δύσκολο παιχνίδι. Βασικός στόχος και αυτός είναι η παραμονή, πέρσι η διακοπή την βρήκε στην 16η θέση. Λείπουν οι Μπαλντέ, Μπενζιά.

Προϊστορία: 5-2-2 είναι το ρεκόρ στα τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, με 8/9 over.

Εκτίμηση: Η Λυών θέλει να ξεκινήσει με το δεξί της χρονιάς και θέλει να εκμεταλλευτεί τη φόρα της από την ευρωπαϊκή της πορεία. Η Ντιζόν δεν έδειξε καλά στοιχεία με την Ανζέ, και σήμερα δεν θα έχει το άγχος για αποτέλεσμα, κρατάμε σαν προγνωστικό το over στο 1,67 του Stoiximan.

Από το cleverbet μπορείτε να βλέπετε προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου & μπάσκετ, στατιστικά ποδοσφαίρου και αναλύσεις για όλους τους αγώνες ημέρας. Κάνετε την εγγραφή σας από τα διαφημιστικά και τους συνδέσμους που έχουμε στην σελίδα μας, στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελληνικής αγοράς.