Προγνωστικά Copa America στον Άρχοντα

Copa America: Εκουαδόρ – Χιλή στο arxondasbet.com

Πριν να περάσουμε στα σημερινά προγνωστικά αγώνων, να σας ενημερώσουμε πως στο arxondasbet.com -το αρχαιότερο site προγνωστικών στην Ελλάδα- θα διαβάστε αξιολόγηση για τις καλύτερες προσφορές στοιχηματικές εταιρίες  2019 από τον Άρχοντα.

Στην Arena Fonte Nova το Εκουαδόρ αναμετράται με την Χιλή, στοχεύοντας στους πρώτους βαθμούς διαφορετικά είναι διαδικαστική η παρουσία του στον Όμιλο Γ και γενικά στην διοργάνωση του Copa America.

Το Εκουαδόρ απέναντι στην Ουρουγουάη έχασε το ματς με 4-0 αλλά μαζί και την ψυχολογία της ομάδας η οποία δεν έκανε απλά ένα κακό ματς αλλά ανέδειξε θέματα και αδυναμίες που δύσκολα καλύπτονται.

Αν και διαθέτουν αθλητικά προσόντα σε θέματα ταχυδύναμης ήταν αρνητικοί και απέναντι σε μια ανάλογης λογικής ομάδα οι πιθανότητες ανάκαμψης τους δεν είναι αρκετές για να τους κάνει να ελπίζουν σε μια ανατροπή δεδομένων.

Η Χιλή κέρδισε το πρώτο ματς με την Ιαπωνία με 4-0 αν και μέχρι να ανοίξει το σκορ είχε θέματα.

Κυριάρχησε λόγω της σωματοδομής των παικτών της όπου απέναντι στους λεπτεπίλεπτους Ασιάτες δεν είχαν πρόβλημα ειδικά στις φάσεις αέρος-αέρος.

Είναι ομάδα κυνική, που δεν εντυπωσιάζει με τα τεχνικά της προσόντα, έχει όμως ομοιογένεια και πάνω απ όλα αποτελεσματικότητα.

Στην διοργάνωση αυτή οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 4 φορές με τα αποτελέσματα να είναι 3 νίκες της Χιλής και 1 του Εκουαδόρ με χαρακτηριστικό των αποτελεσμάτων ότι 3/4 ήταν Goal & Over 2.5

Η συγκεκριμένη σύνθεση της Χιλής δεν δικαιολογεί τον ¨σαματά¨ που την ακολουθεί κυρίως λόγω της κατάκτησης του περσινού τίτλου.

Έχει τον . . . διαβάστε όλο το άρθρο με την πρόταση αγώνα στον Άρχοντα