Προειδοποίηση-ΣΟΚ: Έρχεται κλιματικό lockdown!

Δεν είναι λίγοι παγκοσμίως εκείνοι που πιστεύουν πως πίσω από τον κίνδυνο περί του κλίματος υπάρχει ένα καλά σχεδιασμένο πλάνο για τον περιορισμό των ελευθεριών μας και την επιβολή της εκάτοτε κυβέρνησης όλο και περισσότερο στη ζωή μας. Ο αναλυτής Marc Morano γράφει: «Η πρόκληση για τους ρεαλιστές του κλίματος να προχωρήσουν θα είναι, όχι μόνο να δείχνουν τα σκληρά δεδομένα, αλλά να αντιμετωπίζουν την παραμορφωμένη κουλτούρα που προωθεί τον κλιματικό συναγερμό». Υποστηρίζει μάλιστα πως έρχεται σκληρή “πράσινη” καραντίνα!

Ο Marc Morano είναι πρώην Ρεπουμπλικανός πολιτικός που ίδρυσε και διαχειρίζεται τον ιστότοπο ClimateDepot.com. Το ClimateDepot είναι ένα έργο της “Επιτροπής για ένα εποικοδομητικό αύριο”, ενός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργανισμού της Ουάσιγκτον, που προωθεί την άρνηση της κλιματικής αλλαγής.

Ο Marc Morano, λοιπόν, σε συνέντευξή του, ως συγγραφέας του έργου «Πράσινη Απάτη: Γιατί η πράσινη νέα συμφωνία είναι ακόμη χειρότερη από ό, τι σκέφτεστε», σχολίασε μεταξύ άλλων το πώς οι ακτιβιστές του κλίματος έχουν κατακλύσει τον κόσμο. “Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα”, εξηγεί ο Morano, “αλλά υπάρχει έκτακτη ανάγκη για ελευθερία”.

Κατηγόρησε δε τους ακτιβιστές πως εργάζονται για να διαλύσουν τους θεμελιώδεις θεσμούς της σύγχρονης κοινωνίας μας, ώστε να μπορούν να «χτίσουν καλύτερα», αλλάζοντας τα πάντα σε έναν «έξυπνο κόσμο» περισσότερο με βάση τις προτιμήσεις τους.