Πολάκης: Κάνετε επιστημονικό λάθος, πάρτε το χαμπάρι

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών, Παύλος Πολάκης, με νέα του παρέμβαση προειδοποιεί την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σχετικά με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την Αττική και τις υπόλοιπες «κόκκινες» περιοχές της χώρας.

Ο Παύλος Πολάκης επισημαίνει ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι «δυνατό ΕΣΥ με προσωπικό, κλίνες ΜΕΘ και φάρμακα» και πως δεν πρέπει να αποτελούν «πρώτη και μόνη προτεραιότητα» τα εμβόλια, τα οποία μπορούν να γίνουν παράλληλα.

«Κάνετε επιστημονικό λάθος, πάρτε το χαμπάρι», υπογράμμισε στη νέα του ανάρτηση ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, απευθυνόμενος στους υπουργούς Υγείας, καλώντας να ληφθούν αποφάσεις ώστε να γίνουν διαθέσιμες όλες οι υπάρχουσες θεραπείες, να πραγματοποιηθούν μαζικά τεστ, να απομονωθούν τα κρούσματα και να αποφευχθούν τα γενικευμένα lockdown.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ:

Τελευταία προειδοποίηση από μενα. ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, το ξανακάνω λιανά:

Όταν είσαι μέσα στη μάχη του πολέμου αυτό που χρειάζεσαι ΚΥΡΙΩΣ είναι φαντάρους με εξοπλισμό και σφαίρες!!(ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΝΑΤΟ ΕΣΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΛΙΝΕΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ)

Δεν είναι ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ σου προτεραιότητα σου τα οχυρωματικά έργα (ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ).

Αυτα τα κανείς παράλληλα όσο μπορείς και βασικά σε καιρούς ηρεμίας και ανακωχής!!!

ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!

ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ (από τα απλά μέχρι τα αντισώματα μέχρι τις μεταγγίσεις πλάσματος αναρρωσάντων και εμβολιασθεντων)

ΚΑΝΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ) ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

Από δω και πέρα, έχετε την ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ!.