Πέτρος Φιλιππίδης: «Ίσως να μην αντέξω και να τα παρατήσω πιο σύντομα»

Πέτρος Φιλιππίδης

O Πέτρος Φιλιππίδης με αφορμή την συμμετοχή του στο νέο σίριαλ της ΕΡΤ, έδωσε το παρών σε εκπομπή του σταθμού και μίλησε για την καριέρα του, ενώ ανέφερε ότι υπάρχει στο μυαλό του το σενάριο της απόσυρσης.

Για τη νέα σειρά μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης, που θα ξεκινήσει σύντομα να προβάλλεται, ο Πέτρος Φιλιππίδης εκτίμησε ότι θα έχει επιτυχία λόγω του καλού casting, του σεναρίου, της παραγωγής και της σκηνοθεσίας ενώ, μιλώντας γενικότερα για την ΕΡΤ, είπε ότι ο κόσμος βλέπει πολύ θετικά τις νέες σειρές και εκπομπές.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε επίσης αναλυτικά για τη διαδρομή του στο θέατρο. Αποκάλυψε μάλιστα ότι παρά τις μεγάλες του επιτυχίες ο ίδιος δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος.

 «Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα. Σκέφτομαι το μέλλον. Πιστεύω άλλωστε ότι κάθε παράσταση είναι μοναδική» είπε. Ο ίδιος ομολόγησε ότι αυτή η αγωνία τον φθείρει. «Ίσως να μην αντέξω και να τα παρατήσω»

αιφνιδίασε, διευκρινίζοντας πάντως λίγα λεπτά αργότερα ότι αυτό θα γίνει αργότερα και αφού βέβαια πρώτα ολοκληρώσει τα σχέδια του.

Παράλληλα, ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε και για τον γιο του. Ειδικότερα, είπε ότι ο γιος του είναι καλύτερος άνθρωπος από τον ίδιο αλλά και σπουδαίος ηθοποιός.

Μιλώντας τέλος για την 37χρονη καριέρα του ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, την συνάντηση του με τον Κάρολο Κουν, τον Μπακαλόγατο και τις κωμωδίες του Αριστοφάνη.